Най-голямата дъщеря на Брус Уилис – 35-годишната Румър, предизвика тревога

...
Най-голямата дъщеря на Брус Уилис – 35-годишната Румър, предизвика тревога
Коментари Харесай

Умрял ли е Брус Уилис? Дъщерите му ни изкараха акъла!

Най-голямата щерка на Брус Уилис – 35-годишната Румър, провокира паника измежду милиони, откакто на профила си в инстаграм написа: „ Татко доста ми липсва през днешния ден “. Трогателните думи бяха съпроводени от благ кадър от детството на Румър, на който тя е към момента бебе, гушнато в обятията на известния си татко. 

На фрагмента артистът е млад и подобен, какъвто го познаваме от лентата, която го трансформира в любим на генерации киномани - „ Умирай мъчно “. Сантименталната снимка и тъжния надпис към нея за момент стреснаха почитателите на Брус Уилис, като някои от тях помислиха, че артистът е умрял.

Най-малката щерка на Брус Уилис и някогашната му брачна половинка Деми Мур – 29-годишната Талула, показа фотографията в своите истории в инстаграм, което за миг тормози и нейните фенове. 



Преди броени дни тя също разгласява фрагменти от предишното с татко си, споделяйки към тях думите какъв брой доста се гордее да бъде негова щерка. На първата фотография актрисата се е сгушила нежно до баща си, а артистът сияе с необятна усмивка до нея. Следват още няколко изображения, измежду които шофьорската брошура на Талула, на която се вижда цялото ѝ име – Талула Бел Брус Уилис, както и едно на усмихнатия Брус, носещ занимателна шапка и слънчеви очила.

По-рано този месец Талула се появи и в едноименното токшоу на Дрю Баримор, в което показа настояща информация за здравето на татко си.

По-рано тази година 68-годишният Брус Уилис бе диагностициран с подлото заболяване фронтотемпорална деменция. Семейството на Уилис, включващо дъщерите му от първия му брак с Деми Мур – Румър, Скаут, Талула, както и от втория му брак с Ема Хеминг – Мейбъл и Евелин, за първи път показа предходната година, че той се отдръпва от актьорството след диагноза афазия, която прогресира и се трансформира в диагноза фронтотемпорална деменция. 

Фронтотемпоралната деменция е резултат от увреждане на невроните във фронталните и темпоралните лобове на мозъка, със признаци, които включват " извънредно държание, прочувствени проблеми, проблеми с общуването, компликации при работа или компликации при вървене ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР