Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин - 24-годишната Айрланд, която е

...
Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин - 24-годишната Айрланд, която е
Коментари Харесай

Пребиха и ограбиха дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър

Най-голямата щерка на Алек Болдуин - 24-годишната Айрланд, която е плод на любовта му с красивата Ким Бейсингър, стана жертва на побой и обир измежду бял ден през уикенда, предава life.dir.bg.

Наследницата на двамата артисти употребява своя Инстаграм акаунт, с цел да опише на своите почитатели в мрежата за случилото се, а към описа си тя добави две фотоси, показващи следите от пострадвания по нейното лице. На изображенията, снимани в непосредствен проект, ясно се вижда синината под едното ѝ око, стигаща чак до бузата ѝ.

Публикация, споделена от (@irelandbasingerbaldwin) на Авг 22, 2020 в 10:38 PDT

" В събота, през късния следобяд, бях атакувана на паркинг от жена, която очевидно бе извънредно дрогирана и обезверена за пари. Тя ме удари в лицето, след което взе движимостите ми и изчезна с кола, карана от мъжа ѝ ", гласят думите ѝ.

За благополучие полицията съумява да залови и арестува причинителите, с помощта на помощта на няколко души, станали очевидци на случилото се.

" Полицаите ми споделиха, че това се случва постоянно, тъй като сега, по време на ковид пандемията, доста хора остават без работа и са обезверени за пари. Сега в действителност се случват доста обири и грабежи “, споделя тя.

Блондинката посочи, че повода за поста ѝ е желанието да предизвести потребителите на платформата да не не помнят да бъдат извънредно деликатни. Тя прикани всички да пазят освен себе си, само че и своите близки.

" Това са сложни времена и ние би трябвало да се грижим един за различен ", приключва посланието ѝ.

Тя обаче не уточни точното място на премеждието. Но американската преса показва, че най-вероятно става въпрос за Лос Анджелис, защото наследницата на Болдуин от дълго време живее в Меката на киното.

Настоящата брачна половинка на татко ѝ - 36-годишната испанка Хилария, също се включи в множеството мнения под обявата, изказващи загрижеността на околните и феновете на Айрланд, изразявайки облекчението си от обстоятелството, че макар ужасния случай, доведената ѝ щерка е добре... най-малко доколкото е допустимо.

" Толкова доста се веселя, че си в сигурност! Обичаме те ", написа тя, поставяйки сърце, с цел да засвидетелства своите усеща и поддръжка.

Един от почитателите на модела не на смешка ѝ предложи да се запише на уроци по кунг-фу.

" Така идващия път ще можеш да ги повалиш на земята и да ги завържеш за някой дирек, до момента в който нещата се успокоят ", предложи той.

" Всъщност бях парализирана ", отговори му тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР