Най-голямата частна охранителна фирма в Северозападна Българи СИТИ СОТ“ направи

...
Най-голямата частна охранителна фирма в Северозападна Българи СИТИ СОТ“ направи
Коментари Харесай

Коледен подарък! „СИТИ СОТ“ обнови детска площадка във Враца /снимки/

Най-голямата частна охранителна компания в Северозападна Българи „ СИТИ СОТ “ направи коледен подарък за врачани, научи организация BulNews. 
След като преди няколко месеца от управлението подмениха с нови пейките в парка на ДНА, в навечерието на коледните и новогодишните празници най-малките поданици на регионалния град имат опцията да се радват на напълно възобновена детска площадка. Тя се намира зад бившето кино „ Васил Коларов “ и Дома на техниката.
Детският ъгъл е изцяло освежен. Подменени са всички люлки, пързалки и катерушки, на които децата обичат да играят, както и оградата. Въпреки студените дни, обновената площадка към този момент се радва на своите първи гости, които с наслада употребяват новите уреди.
„ Краят на годината идва, а това е времето за равносметка. Когато една компания е имала опцията да работи сполучливо в града си, следва да способства с нещо за него. Когато имаме условия нещо да се случи, то тогава би трябвало и да дадем нещо от себе си. Затова, след съвещания с кмета Калин Каменов, взехме решение да създадем един подарък за красивия ни град. Това е знак на признателност към врачани и на всички клиенти на „ СИТИ СОТ “, които ни гласоподават доверие “, разясниха от охранителната компания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР