Най-голямата борса за криптовалути в света, Binance, загуби една четвърт

...
Най-голямата борса за криптовалути в света, Binance, загуби една четвърт
Коментари Харесай

Binance загуби една четвърт от пазарния си дял в резултат на атаката на американските регулатори

Най-голямата борса за криптовалути в света, Binance, загуби една четвърт от пазарния си дял през последните три месеца, защото е преследвана от американските регулатори за хипотетични нарушавания на федералните закони на Съединени американски щати.

През февруари нюйоркските регулатори затвориха емисията на стейбълкойн под марката Binance. Няколко седмици по-късно, Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) и американският регулатор на дериватите, заведе дело против борсата, потвърждавайки, че огромна част от регистрирания размер на търговете и доходността на Binance идват от „ необятно привличане на американски клиенти и достъп до стейбълкойни “. Binance съобщи, че не е склонен с обвиняванията на CFTC.

Линейната графика на каузи на Binance на спортния пазар на криптовалутите за общия месечен размер демонстрира, че делът на компанията на крипто-пазара от няколко месеца непрестанно понижава. Тя беше повлияна и от края на специфичната акция през март, предлагаща на клиентите безвъзмездна търговия с биткойни без такси, което оказа помощ за растежа в края на предходната година.

Докато хватката на Binance на пазара се разхлаби, други тържища, в това число OKX, BitMex, Bybit и Bullish, затвърдиха пазарните си дялове от март насам. Спадът в каузи на Binance идва на фона на проектите за редуциране на работни места, което компанията сподели в сряда „ не е случай на набиране на верния личен състав “, а преоценка на „ дали компанията има нужния гений и опит във значимите длъжности “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР