Най-голямата болка на Мръсната машина е, че хората започват да

...
Най-голямата болка на Мръсната машина е, че хората започват да
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем

Най-голямата болежка на Мръсната машина е, че хората стартират да схващат, че мястото на тези като мен е в Народното събрание

Депутатът от " Продължаваме Промяната " Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта, благодари на всички хора, които са упражнили своя избор на парламентарните избори на 2 октомври.

" Благодаря на всеки един от вас, който откри време и смисъл тази неделя да гласоподава - без значение за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е почтено, макар другите ни политически пристрастия ", написа в пост в формалната си Facebook страница.

" На всеки шест индивида, дали своят вот на предишните избори за " Продължаваме промяната " - петима са го създали още веднъж. След най-тежката от последните 25 години - с война, със международна финансова рецесия и голяма инфлация в цяла Европа - тези хора ни поддържаха още веднъж. Благодарим ви ", добави той.

Депутатът от Политическа партия уточни, че схваща и хората, които са решили да не гласоподават. Според него те също имат учредения да го създадат.

" Приемам, че е трябвало да направя повече, с цел да оправдая тяхното доверие и да ги убедя ", написа той.

" Нещо персонално към всички тези, които цяла година споделят " мястото ти не е там ", " пей си песните " и други сходни неща. След цялото оплюване, медийна гнусота, неистини, " наркоман ", " отпадък " и други ласкави избрания - голямата част от хората, дали гласа си за мен на предходните избори, са го създали още веднъж. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца чартърен, който другояче доста обича да приказва от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като депутат, а не на песните ми. Това е най-голямата болежка на Мръсната машина - хората стартират да схващат, че мястото на тези като мен е тъкмо там ", заяви Ицо Хазарта.

И насочи обръщение към социологическите организации: " Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете спечелилия на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този мотив. "

" На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че отново имам повече преференции от теб ", добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР