Най-голямата американска авиокомпания American Airlines поиска в понеделник от пилотите

...
Най-голямата американска авиокомпания American Airlines поиска в понеделник от пилотите
Коментари Харесай

American Airlines ще наложи допълнителни спирки за някои полети поради липса на гориво

Най-голямата американска самолетна компания American Airlines изиска в понеделник от водачите си да пестят гориво и разгласи, че е възможно да се наложи да добави спирки за определени полети заради закъснение на доставката на гориво на някои дребни и междинни летища.

Във вътрешно изказване, налично от, American Airlines показва, че няколко самолетни компании са претърпели закъснения в доставката на гориво заради неналичието на камиони, както и водачите и доставката на самия артикул.

" Закъсненията при доставката на гориво за самолетите на American Airlines в началото удариха градовете в западната част на Съединени американски щати изключително мощно, само че в този момент те се случват в цялата страна. Очаква се забавянето на доставките да продължи доникъде на август ", сподели Джон Дъдли, ръководещ шеф на полетните интервенции, пред водачи в записка, която беше прегледана от CNBC.

Междувременно самолетната компания съобщи, че някои самолети ще носят в допълнение гориво в летищата, наранени от дефицит - процедура, известна като цистерна или прибавяне на спирки за зареждане с гориво. 

" Тъй като страната ни продължава да се сблъсква с голям брой провокации, дано работим дружно като екип, с цел да работим надеждно, безвредно и допустимо най-ефективно ", написа Дъдли. Той помоли водачите да употребяват тактики за спестовност на гориво като рулиране с един мотор.

" Нашият екип продължава да работи непрекъснато, с цел да следи обстановката и да сведе до най-малко въздействието върху нашите клиенти ", се споделя в изказване на самолетната компания. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР