Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и когато

...
Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и когато
Коментари Харесай

Грешките в ГЕРБ причиняват безсъние и нерви на Борисов

Най-големият зложелател на ГЕРБ сме си ние самите и когато позволяваме неточности, съм праволинеен. Струва ми бодърствуване и нерви. Това се оплака министър председателят Бойко Борисов във връзка оставките от през вчерашния ден на вътрешния, районния и транспортния министър.

" Хората, които отстраняваме, са фрагменти, съдействали доста, само че идва миг, в който би трябвало да се разделим. Защото ние не сме Българска социалистическа партия. Два пъти в мандат на Българска социалистическа партия падат банки. Виждате, на всички места, където възникне проблем, изникват скрити кафези, които незабавно предизвикат ", разяснява Борисов, представен от Нова телевизия.

" Може би се питате за какво одобрих оставките. Министър Нанков е прелестен експерт. Още им ремонтираме тяхното строителство, аз по никакъв метод не ги осъждам. Те са съпротива, да си приказват. Ние си гледаме нашата работа ", добави министър председателят.

Той беше безапелационен, че автобусните компании ще би трябвало да влагат в закупуването на седалки с колани.

" Ако не, няма да возят хора. Тук към този момент не би трябвало да се разяснява дали браншът щял да загуби. Ако искаш да караш, би трябвало да бъдеш с колан. Това би трябвало да бъде неотложно въведено. Новият министър би трябвало да се погрижи за това. Много се направи и за шофьорските книжки, и за коланите, само че не е задоволително. Фактът е, че трима министри дават отговор и това се е случило. И се размива отговорността. Аз мисля, че би трябвало да се поеме политическа отговорност за това. Като има проблем, би трябвало да се носи отговорност ", безапелационен е министър председателят.

По мотив случая в Харманли с бащата на президента, Борисов изрично съобщи, че е неприемливо служителите на реда да вършат оперативки с локалния водач на Българска социалистическа партия, а министър Радев да не може да си управлява хората.

Междувременно вицепремиерът Валери Симеонов свика през днешния ден Националния изпълнителен комитет на партията си НФСБ, с цел да реши дали и по какъв начин продължава присъединяване си в ръководещата коалиция.

В петък Симеонов изрази несъгласието си с отстраняването на тримата министри - Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски, поради неналичието на координиране на оставките сред съдружните сътрудници. А и съгласно него отговорен за тежката злополука край Своге бил единствено и само водачът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР