Най-големият вирус в момента не е COVID-19, а вирусът на

...
Най-големият вирус в момента не е COVID-19, а вирусът на
Коментари Харесай

Сачева: Популизмът и демагогията са по-голям вирус от COVID-19


Най-големият вирус сега не е COVID-19, а вирусът на демагогията и на популизма, с който би трябвало да се борим. Там няма да ни оказват помощ маските, ръкавиците и карантината, а ще ни оказват помощ книгите и знанието. Това съобщи общественият министър Деница Сачева, представена БГНЕС.

„ Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт. Гледам на тези митинги с горест, тъй като част от протестиращите са сезонни служащи с краткотрайна претовареност да стачкуват, което в огромна степен обезсмисля демокрацията “, съобщи министър Сачева, разяснявайки състоялия се по-рано през днешния ден митинг, проведен от Манолова.

„ Най-големият вирус сега не е COVID-19, а вирусът на демагогията и популизма, с който би трябвало да се борим. Там няма да ни оказват помощ маските, ръкавиците и карантината, там ще ни оказват помощ книгите и знанието “, добави общественият министър.

Деница Сачева посети дома за остарели хора „ Дълголетие “ в столичния квартал „ Дървеница “, където ревизира по какъв начин се извършват ограниченията и подари на жителите му книги в навечерието на 24 май. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР