Най-големият учителски синдикат в Обединеното кралство отложи официалното гласуване за

...
Най-големият учителски синдикат в Обединеното кралство отложи официалното гласуване за
Коментари Харесай

Учителите предупреждават, че предупреждават торите за повече училищни стачки, тъй като гласуването се забавя

Най-големият училищен профсъюз в Обединеното кралство отсрочи формалното гласоподаване за протестни дейности, само че предизвести, че слага торите „ предупредително “.

Националният учебен профсъюз (NEU) съобщи, че ще изиска от стотици хиляди учители в Англия и Уелс да гласоподават за протестни дейности, „ в случай че и когато е належащо, с цел да спасим нашите учебни заведения и колежи “.

Имаше спекулации, че публично гласоподаване може да бъде оповестено в четвъртък - проправяйки пътя за възможни учебни стачки през есенния период. Но вместо това делегатите на годишната конференция на NEU гласоподаваха членовете първо да вземат участие в „ бърза анкета “ по отношение на предлагането за възнаграждение и финансиране на торите за 2024/25 година – откакто бъде оповестено.

Ако предлагането за възнаграждение е отритнат с " безапелационна изборна интензивност " в предварителните избори, тогава NEU ще премине към " публично гласоподаване " за стачки. Правителството към момента не е разгласило рекомендациите на Органа за обзор на учебните учители (...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР