Най-големият трус за нашата сигурност е да неглижираме проблемите на

...
Най-големият трус за нашата сигурност е да неглижираме проблемите на
Коментари Харесай

Радев: Правителството трябва да знае с какво и с кого си има работа

Най-големият трус за нашата сигурност е да неглижираме проблемите на българските въоръжени сили. Не може да се сещаме за тях единствено от рецесия на рецесия или злополука. Това съобщи президентът Румен Радев по време на отбелязването на празника през днешния ден в Сунгурларе.

Държавният глава разяснява и напрежението в Украйна.

„ България е суверенна страна, само че е и член на НАТО. Тези са двата съществени правилото, които ни управляват. Всички се надяваме, че пълномащабна война ще бъде избегне. Към това са ориентирани и всички договаряния. Войната няма да реши проблемите “, разяснява

Той е безапелационен, че сред държавното управление и президентското има градивен разговор.

„ След злокобното разграбване на страната, българите са зажаднели за правдивост и отмъщение. Правителството би трябвало да бъде доста деликатно и да знае с какво и с кого си има работа. Всяко намерено опълчване на държавното управление против корупцията среща и утвърждението на хората и би трябвало да бъде подкрепяно. Убеден съм, че битката против корупцията би трябвало да се води със силата и легитимността на институциите, а освен с известността на обществените мрежи”, сподели още той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР