Най-големият трансфер в историята на футбола вече е факт -

...
Най-големият трансфер в историята на футбола вече е факт -
Коментари Харесай

Неймар подписа с ПСЖ до 2022 г. в най-големия трансфер в историята на футбола

Най-големият трансфер в историята на футбола към този момент е реалност - Неймар подписа с ПСЖ. Парижани оповестиха привличането на бразилеца с контракт до лятото на 2022 година

Нападателят е показан като " един от тримата най-хубави играчи в света " и като футболна икона. " Пристигането му в фамилията на ПСЖ акцентира повече от всеки път устрема на клуба да се изкачи на върха на международния футбол ", оповестиха парижани.

По-рано вечерта " Барселона " разгласи, че посредством юристите си Неймар е платил клаузата за откупуването си от 222 млн. евро.

" Изключително благополучен съм, че се причислявам към ПСЖ. Откакто дойдох в Европа, клубът постоянно е бил един от водещите и най-амбициозните ", споделя Неймар, представен от клуба.

Според думите му това, което най-вече го е стимулирало да подпише, е " огромното предизвикателство да помогне клубът да завоюва купите, които почитателите му желаят ". " Амбицията на ПСЖ ме притегли, дружно със пристрастеността и силата, която носи. Играх четири сезона в Европа и се усещам подготвен за това предизвикателство. От през днешния ден ще направя всичко, което мога, да оказа помощ на новите си съотборници да открият нови хоризонти за клуба и да донесат наслада на милионите си фенове по света. "

Президентът на парижани Насе Ал-Хелайфи посочи силата на характера, лидерските качества и устрема към победа в Неймар. Според него те го вършат един от великите футболисти.

" Той ще донесе позитивна сила на клуба. За шест години изградихме доста упорит план, който към този момент ни води до най-високото равнище на националния и европейския футбол. Днес, с идването на Неймар, съм уверен, че ще се приближим, дружно с поддръжката на правилните ни последователи, до реализирането на най-големите си фантазии ", сподели Ал-Хелайфи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР