Най-големияТ торент сайт у нас Замунда е блокиран от хакерска

...
Най-големияТ торент сайт у нас Замунда е блокиран от хакерска
Коментари Харесай

МЪЛНИЯ: Хакери удариха Замунда

Най-големияТ торент уебсайт у нас " Замунда " е блокиран от хакерска офанзива, а персоналните данни (пароли и имейли) на над 2,5 милиона консуматори са откраднати и се продават за 750 евро в интернет. Информацията се разисква интензивно от консуматори в обществените мрежи.

Първоначално на екраните на потребителите, които са се пробвали да влязат в уеб страницата, се е показвала фотография на Ким Чен Ун, както и линк към уеб страницата breached. Там са оповестени данните на хилядите консуматори на „ Замунда “, оповестява профилираният уебсайт " Калдата ".

„ След доста години на тежък труд, пристигна време за ZAMUNDA.NET, най-големият незаконен уебсайт за пиратски торенти е обект на кибер офанзива “, изясняват хакерите в известие, оповестено от консуматор с ник " shell_exec ", което се отваря откакто последваш линка.

Те настояват, че всички системи данни и торент файлове към този момент са компрометирани и непокътнати за бъдеща приложимост.

След като се отвори и вътрешен линк в посочения уебсайт излиза наяве, че данните се продават за сумата от 750 евро.

Администраторите на уеб страницата пък написаха в формалната Facebook страница на " Замунда ", че " Поради хакерски офанзиви уеб сайтът е краткотрайно недосегаем. Моля да ни извините за неудобството. Правим всичко допустимо да възстановим работа допустимо най-скоро. "

В момента торент уеб сайтът е недосегаем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР