Най-големият снежен лабиринт в света е с площ 2789,11 кв.м,

...
Най-големият снежен лабиринт в света е с площ 2789,11 кв.м,
Коментари Харесай

Най-големият снежен лабиринт в света привлича туристи в Канада

Най-големият снежен лабиринт в света е с повърхност 2789,11 кв.м, съобщи Франс прес. На двойка селскостопански служащи от Манитоба, Канада, била нужна едномесечна работа, с цел да го сътвори. Наскоро той влезе в Книгата на върховете Гинес. Разположен е южно от Уинипег и се трансформира в туристическа атракция.
 
This massive snow maze in Canada just set a world record
— CNN (@CNN)
Клинт и Анджи Маси от намиращото се наоколо селце Сейнт Адолф до неотдавна се бяха специализирали в основаване на царевични лабиринти през лятото, само че смениха сезона на заниманията си макар голямата работа, която ги чакаше. " Решихме да създадем собствен личен сняг - разясни Клинт Маси. - За задачата ни бяха нужни две-три седмици. След това започнахме да строим лабиринта. За построяването му бяха нужни 370 камиона, цялостни със сняг. "
 
В края на краищата е издигната конструкция, чиито стени са високи към 1,80 метра. Тази зима тя одобри първите си гости. Двойката усъвършенства досегашния връх, регистриран от лабиринт в историческия парк " Форт Уилям " в Онтарио. Построяването на снежния лабиринт рекордьор коства 57 000 канадски $ (38 000 евро).
 
See inside world's biggest snow maze
— NewsRadio1440 (@NewsRadio_1440)
  " Производството на сняг е доста скъпо ", означи Клинт Маси.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР