Най-големият син на суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс - Брони

...
Най-големият син на суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс - Брони
Коментари Харесай

Синът на ЛеБрон Джеймс - Брони отново се включи в загрявката на колежанския си отбор

Най-големият наследник на суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс - Брони взе участие в загрявката на своя колежански баскетболен тим - Южна Калифорния за втори следващ мач преди срещата с отбора на университета Сетън Хол в Сан Диего.

Припомняме ви, че 19-годишният баскетболист претърпя сърдечен арест през юли и към момента не е направил своя колежански дебют, откакто беше открито, че има присъщ лечим сърдечен недостатък, а тимът му не е дал точна дата за появяването на Джеймс в игра.

Брони Джеймс изглеждаше в положително въодушевление, говореше и се смееше със съотборниците си и понякога им подаваше топката, като в това време даде и подпис на млад почитател с фланелка на Сетън Хол. Той седеше покрай края на аварийна пейка по време на мача.



По време на конференция в сряда треньорът Анди Енфийлд съобщи, че няма настояща информация по кое време Джеймс-младши може да играе.

" Веднага щом фамилията му желае да излезе с изказване, те ще го създадат. Не съм точният човек, който да питате. Аз съм просто треньор по баскетбол, тъй че не се занимавам с здравната страна на нещата. Всичко, което мога да кажа е, че той е значима част от нашия тим ", разяснява Енфийлд.

" Това е развой, в който се върви малко по малко и ние го следваме. Това е всичко, което мога да кажа, тъй като не знам повече. Брони е с нас на тренировките, учи играта, гледа по какъв начин съотборниците му играят и се надяваме, че скоро ще бъде на терена ", приключи наставникът на отбора на Южнокалифорнийския университет.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР