Най-големият син на президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Най-големият син на президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Синът на Тръмп заклейми опонентите си заради писмото с бял прах, хвърлило семейството в паника

Най-големият наследник на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила назова непоносим план на своите съперници вчерашния случай с неговата жена, която постъпи в болница, откакто отвори писмо с бял прахуляк, получено в фамилното жилище в Ню Йорк. Доналд Тръмп-младши писа това в Туитър, представен от ТАСС.

"Благодарен съм, че Ванеса и моите деца са в сигурност и не са потърпевши след необикновено страшната обстановка, зародила тази заран. Наистина е непоносимо, че някои хора показват противоположни възгледи благодарение на толкоз възмутително държание ", писа той.

Тръмп-младши изрази признателност на сътрудниците на Секретната работа на Съединени американски щати, на ФБР и на пожарната команда на Ню Йорк поради техните "решителни дейности и слова за поддръжка ". "Техният професионализъм в тази напрегната конюнктура ми оказа помощ да преживея този тежък ден ", добави той.

Неговата сестра Иванка също изрази в Туитър страдание, че не може персонално да утеши Ванеса и децата. "Никой не заслужава да бъде плашен по този непростим метод ", писа тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР