Най-големият син на Никълъс Кейдж се издирва за разпит след

...
Най-големият син на Никълъс Кейдж се издирва за разпит след
Коментари Харесай

Издирват сина на Никълъс Кейдж, пребил майка си

Най-големият наследник на Никълъс Кейдж се търси за разпит след случай в къщата на майка му. 33-годишният наследник на звездата от " Призрачен ездач " Уестън е обвинен за побой над майка му Кристина Фултън, съобщи TMZ.

Изданието оповестява, че следователите желаят да го разпитат за побой, който се е случил на 28 април в региона на Лос Анджелис.

Съобщава се, че вербален спор сред майка и наследник е прераснал във физическо принуждение. На мястото е била извикана кола за спешна помощ, с цел да прегледа Фултън, само че тя отказала да бъде откарана в болница.



Разследващите обявиха, че Уестън е избягал преди идването на полицията на местопроизшествието. Тепърва органите на реда ще вземат решение дали казусът ще се смята за тежко закононарушение.

Източници настояват, че Фултън се опитвала да утеши сина си, който преживявал прочувствени проблеми. Тя опроверга изказванията, че двамата са влезнали в спор и изиска поверителност по въпроса.

По-късно актрисата беше забелязана с насинено око и избледняващи синини по лицето.

Уестън е бил лекуван за проблеми с психологичното положение в предишното. Той беше приет в болница в психиатрична болница през 2011 година след нечовечен случай в Лос Анджелис. По това време Фултън упрекна за психологичните проблеми на сина си носителя на " Оскар ", потвърждавайки: „ Никълъс Кейдж е навредил и се е намесил и е направил нещо безусловно ужасяващо и би трябвало просто да отида да взема сина си “, сподели тя пред Inside Edition. „ Аз съм тази, която отгледа Уестън. Аз съм тази, която се погрижи за Уестън. Баща му беше доста ангажиран да работи като артист “, сподели още тя.

Фултън и Кейдж започнаха да се срещат през 1988 година, а Уестън се роди през 1990 година Двойката по този начин и не се ожени и се разделиха в границите на една година след раждането на Уестън.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР