Най-големият седан на Kia с предно предаване ще претърпи радикална

...
Най-големият седан на Kia с предно предаване ще претърпи радикална
Коментари Харесай

Още по-луксозен и скъп седан от Kia

Най-големият седан на Kia с предно предаване ще претърпи радикална смяна и ще получи ново име. К7, прочут на някои пазари като Cadenza, ще бъде прекръстен на K8 и ще стане още по-луксозен и безценен, оповестява The Korean Car Blog.

Израстването на модела в йерархията е част от амбициозната стратегия на Kia Plan Shift, която влиза в деяние следващата година. Тя цели да направи корейската марка " по-динамична, стилна и новаторска ". Олицетворение на измененията е новата емблема на марката.

С преименуването на K7 Kia продължава тактиката да уеднаквява названията на моделите си. Optima, да вземем за пример, към този момент се споделя K5, а Sedona ще се продава на всички места като Carnival.

Корейците патентоваха името K8 още през 2016 година Премиерата на новия седан е планувана за март следващата година, а продажбите ще стартират няколко месеца по-късно.

Актуалната Kia K7/Cadenza се предлага с четири- и шестцилиндрови мотори с размер сред 2.4 и 3.5 литра и мощ от 190 до 294 к.с. В гамата на марката има единствено един по-голям модел - K9 със задно предаване и мотори с размер от 3.3 до 5.0 литра.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР