Най-големият ритейлър в България – Kaufland, предстои да открие своя

...
Най-големият ритейлър в България – Kaufland, предстои да открие своя
Коментари Харесай

Kaufland – Манастирски ливади отваря врати на 2 ноември. Ще има 3 нови заведения за бързо хранене

Най-големият ритейлър в България – Kaufland, следва да открие своя най-технологичен хипермаркет в столичния квартал „ Манастирски ливади “. Освен с голямо многообразие от качествени артикули на атрактивни цени, той ще предложи на своите клиенти особено обособена зона с три заведения за хранене и интерактивен детски ъгъл за игри.

Новите партньорства, които намират място в Kaufland-Манастирски ливади, са Grano Pizza Neapoletana, напълно новият бранд Fish and Chips и Obento Sushi. Широката гама от кулинарни оферти от целия свят е събрана на повърхност от 230 кв.м., като за нея е създадена единна съвременна визия. Интериорът усъвършенства пространството и го приспособява към актуалните стандарти за функционалност и жанр.

В допълнение към кулинарната зона, ритейлърът дава интерактивно развлечение за най-малките. Специално обособена игрална зона с интерактивен екран с touch screen ще предлага над 10 просветителни игри за деца сред 4 и 10 годишна възраст. Те са подбрани по този начин, че под формата на игра да развиват качествата на децата за централизация, съгласуваност и аналитично мислене. 

Новата зона е следващата стъпка от сполучливо развиваната от ритейлъра One Stop Shopping идея, посредством която извършването на покупки се трансформира в изцяло потребителско прекарване. Освен с обектите за хранене и детската зона, то се добавя и с втората физическа аптека BENU в България.

Първият обект на Grano Pizza Neapoletana в Kaufland ще предлага пица по достоверна неаполитанска рецепта, направена от най-фино смляно италианско брашно вид 00, морска сол и чиста вода. Специално за новия хипермаркет компанията създава и предписания за паста, които ще бъдат показани за първи път. Любителите на сладкишите също могат да намерят своето ново обичано сладко прелъщение на специфичната сладкарска витрина на Grano Pizza Neapoletana дружно с чаша ароматно кафе.

В новия Kaufland-Манастирски ливади ще отвори и първият обект в страната на концепцията Fish and Chips. В него ще се предлага богат подбор от прясно приготвена риба и вкусни салати.  

Новият хипермаркет на Kaufland – Манастирски ливади ще отвори порти на 2 ноември 2023 година

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР