Най-големият ритейлър у нас - Kaufland България, обяви, че ще

...
Най-големият ритейлър у нас - Kaufland България, обяви, че ще
Коментари Харесай

Ритейлър Nº1 у нас инвестира над 20 милиона лева в модернизацията на 13 обекта

Най-големият ритейлър у нас - Kaufland България, разгласи, че ще влага 20 милиона лв. в модернизацията на 13 от своите хипермаркети през 2023 година. Според проекта на компанията, обектите ще бъдат преобразени в " центрове за изцяло прекарване ".

Бизнес тактика

One Stop Shopping концепцията е ориентирана към постепенната промяна на магазините от веригата в търговски центрове. Към днешна дата в хипермаркетите на Kaufland, както и на територията на паркингите им, броят на комерсиалните обекти надвишава 500.

Общата инвестиция за реализация на тази бизнес идея за последните 2 години е в размер на 40 милиона лв..

46 са браншовете, които са показани все още във всичките 63 търговски обекта на ритейлара в България - oт aптеки и мecтa зa плaщaнe нa битoви сметки, пpeз cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepии, мaгaзини зa обувки и мecтa зa xpaнeне.
 Пиеш, връщаш, вземаш пари: Kaufland и Lidl вкарват автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове
Пиеш, връщаш, вземаш пари: Kaufland и Lidl вкарват автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове

Компаниите ще подтикват клиентите да връщат опаковки с ековаучери за пазаруване

Общата застроена повърхност на всички търговски площи надвишава 36 000 кв.м., като 26 000 кв.м. от тях са ситуирани вътре в самите хипермаркети.

От компанията разясняват, че методът при избора на услуги за обособените магазини е самостоятелен и е резултат от потребностите, упованията и настройките на клиентите във всеки обособен регион в страната.

Партньорската мрежа на ритейлъра надвишава 130 представители на бизнеса

Чрез развиването на своята One Stop Shopping идея, компанията желае да добави стойност към извършването на покупки на своите клиенти, предоставяйки им многообразие от артикули и услуги на едно място и на един паркинг.

Към това се създава и все по-атрактивна среда за обществени контакти и действия за свободното време.

През 2022 година ритейлърът започва план за създаване и ремонт на лични и общински детски площадки, като към сегашния миг е построил 2 общински детски площадки. Те са ситуирани в кварталите " Малинова котловина " и " Горубляне " в София и една лична вътрешна отвесна детска площадка в хипермаркет Kaufland-Трошево във Варна.

Какво следва?

Следващото партньорство на комерсиалната верига е с водачите в Street food културата у нас - Quartal. На 31 март публично започва Quartal Station на територията на паркинга на Kaufland Крива река в столицата.

Припомняме, че при започване на март

Kaufland България разгласи, че е разширил складовата си база с нови 1147 кв.м. С това общата повърхност на най-голямата логистична база у нас и на Балканите надвишава 113 000 кв.м. Тя се намира в село Стряма.

Разширението е на зоната за замразени храни и се равнява на 1100 палетоместа. Така общата повърхност на помещението за предпазване на надълбоко замразени храни надвишава 6000 кв.м.

Броят на чиновниците, които работят за застраховане на всички процеси в центъра е 580 души.
 Kaufland разшири най-голямата си логистична база в България и на Балканите
Ритейлър Nº1 у нас разшири най-голямата си логистична база в България и на Балканите

Тя се намира в село Стряма
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР