Най-големият риск в деня на класическия и дългоочакван от много

...
Най-големият риск в деня на класическия и дългоочакван от много
Коментари Харесай

Кой е най-големият риск при покупки в деня на Черния петък?

Най-големият риск в деня на класическия и дълго чакан от доста консуматори Черен петък може да се прояви, в случай че се окаже, че авансово натоварените на е-количката артикули, които преди този момент усърдно сме подбрали и проучили, са изчерпани при познатия ни и благонадежден търговец и ние решим да ги потърсим където и да било в интернет.

Това разяснява по радио „ Фокус “ Габриела Руменова, създател на онлайн платформата „ Ние, потребителите “.

Точно избраната, търсена от вас стока или артикул, са предлагани единствено допреди няколко часа на извънредно атрактивни цени, само че се оказват изчерпани още в дребните часове в обширно проучените и тествани от вас магазини. Съвсем естествено, решавате да ги потърсите другаде. Откривате ги в чужд за вас уебсайт на близка до понижената за Черния петък цена при известните ви магазини и бързате да ги поръчате, до момента в който не е приключил и тук! Стоп!

Проверете кой е търговецът: има ли компанията физически адрес, телефон, на който можете да осъществите действителен контакт с негов представител, по какъв начин наподобява самият е-магазин - като конструкция, общи условия за продажбите и доставката на поръчките, за правата ви, включително да се откажете от покупката в 14-дневен период и да предявите претенция за некачествена стока до 2 години от покупката “, подчертава Габриела Руменова.

Проучване на „ Ние, потребителите “ сочи, че някои от най-търсените модели измежду телекомуникационните устройства, тв приемниците и дребните електроуреди за дома са изчерпани при одобрените на пазара търговци , само че могат да бъдат открити в уеб сайтове за продажби, на които липсват данни за компанията, стационарен адрес, постоянно даже и телефон, а мненията за тях в онлайн пространството са неодобрителни.

Преди да поръчате е значимо също да обърнете внимание и на това дали стоката или продуктът са тъкмо като тези, които сте възнамерявали да закупите - със същите характерности като търсените от вас, само че изкупени на останалите места, или единствено наподобяват като тях, обърна внимание Габриела Руменова от „ Ние, потребителите “.

Експертите припомнят, че доста производители проектират и създават версии на своите артикули за разнообразни търговци и пазари и е допустимо да попаднете на по-ниско качество , макар идентично показаните им спецификации. Не рискувайте със съмнителни търговци.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР