Най-големият риск е при приземяването от водните пързалки. Затова единият

...
Най-големият риск е при приземяването от водните пързалки. Затова единият
Коментари Харесай

Спасител след инцидента с момиченце в аквапарк в Равда: Не може да сме бавачки на всяко дете!

Най-големият риск е при приземяването от водните пързалки. Затова единият избавител е до изхода и се старае да предотврати скупчването на хора там. Това сподели пред камерата на Нова телевизия Вили Гешев. Той е основен избавител на пързалка в Равда.

Не можем да бъдем бавачки на всяко дете, добави Гешев.

Спасителите наблюдават долу като падне човек, да се отдалечи на задоволително огромно разстояние, тъй като идващият отива по средата на басейна, сподели пък притежателят на хидропарк Петър Костов.

„ Хората от време на време си споделят, че документите не са чак толкоз значими, само че съществуването на механически паспорти и уверения за въвеждане в употреба на оборудването, на дневници, които да демонстрират дали е минало техническа профилактика и какви поправки са осъществявани, е належащо, с цел да сме спокойни “, съобщи ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов.

По документи атракционите би трябвало да са механически безвредни, а родителите, търговците и спасителите – с необятно отворени очи.

Собствениците на водни пързалки у нас са длъжни да обезпечат най-малко един избавител, който да управлява спусканията.

По морските аквапаркове опашките пред пързалките са дълги. Има табели на всички места, само че дали някой ги чете?

Може да е досадно, че би трябвало да прочетете какво написа на една табела, само че е належащо, с цел да предпазите децата си от опасности, съобщи Маргаритов.
Добре е косите на децата да са вързани, а от банските им да не стърчат връзки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР