Най-големият разработчик на възобновяема енергия в САЩ изрази увереност, че

...
Най-големият разработчик на възобновяема енергия в САЩ изрази увереност, че
Коментари Харесай

Гигантът за комунални услуги NextEra омаловажава заплахата на републиканците срещу законодателството на САЩ за климата

Най-големият разработчик на възобновима сила в Съединени американски щати изрази убеденост, че републиканците няма да изпълнят заканите за нарушение на Закона за понижаване на инфлацията, в случай че завоюват тазгодишните избори, защото компанията регистрира рекордни поръчки за 2023 г. 

Републиканците се зарекоха да опровергаят ИРА, знаковия закон за климата на президента Джо Байдън, чиито обширни данъчни заеми за планове за чиста сила го трансфораха във възпламенителна точка в предизборния спор.

Но Джон Кетчъм, основен изпълнителен шеф на NextEra Energy, сподели, че сходен резултат е „ малко евентуален “, защото компанията предлага процъфтяваща вероятност за търсене за идващите години, откакто банкира 9000 мегавата нови поръчки за слънчева и вятърна сила и предпазване на акумулатори в 2023.

„ През 21 години, в които съм в компанията, до момента в който сменяхме администрациите и виждахме промени в Конгреса, в никакъв случай не сме виждали смяна или анулация на данъчни заеми – без значение каква форма с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР