Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас - TELUS International

...
Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас - TELUS International
Коментари Харесай

Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас отваря 2000 работни места до 2020-а

Най-големият шеф в аутсорсинг промишлеността у нас - TELUS International Europe, до 2020 година възнамерява да добави 2000 нови работни места в офисите си в София и Пловдив към сегашните 3000. Също по този начин от компанията считат да създадат вложения в локалната стопанска система в границите на няколко хиляди милиона евро.

Това удостовери президентът и основен изпълнителен шеф на канадската група Джефри Пюрит по време на откриването на новия офис на компанията в София в TELUS Tower.

" Преди пет години и половина дойдохме в България посредством наши сътрудници. През 2016 година отворихме офиса си в Пловдив и все още за нас в страната работят 3000 души , които са част от към 30 000 чиновници на световно равнище. Планираме да увеличим броя на личния състав си освен в България, само че и в международен мащаб ", съобщи той по време на събитието.

У нас на месец сдружението наема към 150 души, като все още 30% от чиновниците й са задгранични жители , идващи най-вече от Европа, само че и от Северна Америка и други елементи на света.

" От 2012 година имаме 150 милиона евро принос към стопанската система под формата на заплати, осигуровки и други. През идващите години ще следваме този образец и ще вложим още над 150 милиона евро в страната ", удостовери още Пюрит.

TELUS International са най-големият наемател в TELUS Tower, като по думите на президента на компанията Ксавие Марсенак това е и повода да се договорят със притежателя на постройката - гръцката група GEK Terna, тя да носи техния бранд.

" Преди 14 години стартирахме бизнеса си като дребна компания с 10 индивида. Вярвам, че предстоят от ден на ден и по-големи триумфи ", сподели още Марсенак.

На събитието участва още зам.-министърът на стопанската система Александър Манолев. По неговите думи фактът, че интернационалната група е вложила 5 милиона лв. в страната е добър индикатор за България.

" Подобни събития са най-важният знак за бизнес средата в страната. Резултатите, които постигате са впечатляващи и се надявам бизнесът ви в нашата страна да продължи да пораства със същите темпове ", сподели още министърът.

За TELUS Tower

TELUS Tower е една от новите огромни и новаторски бизнес здания в столицата, като тя се издига на 23 етажа и се разгръща на близо 55 хиляди квадратни метра , от които 34 500 са офис площи. Тя се намира на площад " Македония " на улица " Алабин " 1.

 Снимка 346714
Източник:

Екипът на TELUS International е ситуиран на 6 етажа, като сега там работят 1500 души, а общият потенциал за 2300 души. По думите на Джефри Пюрит в новия офис ще работи единствено част от екипа в София, а другите чиновници ще останат в офиса на компанията в Infinity Tower до " България мол ".

 Снимка 346717
Източник:

Бизнес постройката разполага с над 50 зали за срещи, пространства за хранене, 18 тематични зони за отмора, разтривки, фитнес и йога зали. По дизайнът на офис пространствата на компанията са работили архитектите от AmaDesign, проектирали и централата на TELUS International в Букурещ, притежател на премия за най-иновативен офис в Румъния за 2016 година.

 Снимка 346712
Източник:

Заедно с TELUS Tower офисите на компанията в България стават 3 . Вторият офис на аутсорсинг доставчика в столицата, намиращ се в Infinity Tower e с 1000 работни места. Третият е в Пловдив , където работят 300 души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР