Най-големият производител на машини за добив на криптовалути в Китай

...
Най-големият производител на машини за добив на криптовалути в Китай
Коментари Харесай

Най-големият производител на машини за копаене на крипто в Китай спира продажбите

Най-големият производител на машини за рандеман на криптовалути в Китай Bitmain съобщи, че е прекратил продажбите на продуктите си на спот пазара, с цел да отслаби натиска, провокиран от разпродажбите на цифрови монети, откакто Пекин забрани копаенето на биткойн, съобщи Ройтерс.

От Bitmain обявиха, че ще пренасочат вниманието си към пазари в чужбина, в това число тези в Съединени американски щати, Канада, Австралия, Русия, Казахстан и Индонезия.

Държавният съвет на Китай даде обещание да предприеме ограничения против търговията и добива на биткойн в края на май, с цел да предотврати рисковете за финансовата система.

В резултат на решението четирите водещи района при копаенето в Китай – Вътрешна Монголия, Синцзян, Юнан и Съчуан вкараха ограничения за премахване на бизнеса.

В резултат на възбраната доста китайски „ миньори “ продават машините и напущат напълно бизнеса, до момента в който други търсят метод да го пренесат зад граница.

„ Задграничните минни обекти не се основават за един ден, като натискът върху продажбите на вторичните пазари е голям “, обявиха от Віtmаіn. „ За да улесним прехода в промишлеността взехме решение да спрем продажбите на нашите машини  Antminer в международен мащаб “, разясниха от компанията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР