Най-големият проблем в СОС е, че това, което наблюдаваме в

...
Най-големият проблем в СОС е, че това, което наблюдаваме в
Коментари Харесай

Деян Николов: В СОС има предимно търговци на власт, които са там заради икономически интереси

Най-големият проблем в СОС е, че това, което следим в последните 18 години, ще продължи, тъй като ГЕРБ сега направиха сглобка в сглобката. В СОС има най-вече търговци на власт, които са там поради стопански ползи. Политиката и добруването на софиянци е доста, доста обратно. Това сподели общинският консултант от „ Възраждане " Деян Николов в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Към представителите на партията също е имало оферти за безпринципни решения „ против власт, позиции и какъв брой пари могат да се изкарат в границите на един мандат ", сподели той. „ Мълвата е, че за един мандат един ръководител на СОС може да изкара десетки милиони. Предполагам, че за ръководители на комисии и за членове на общинския съвет цените са по-надолу. Повечето хора са заинтригувани ", изясни Деян Николов.

Една от задачите на представителите на „ Възраждане " ще бъде да изсветлява допустимо най-вече от сходни корупционни практики. „ Ние сме единствената съпротива в СОС сега, въпреки и единствено трима. "

В петък представители на „ Възраждане " са имали среща с министъра на вътрешните работи и той е удостоверил, че на летище „ София " съвсем всеки ден идват самолети с мигранти от Западна Европа и че това е постоянна процедура, от 1 до 5 души. „ Притеснителното е, че той сподели, че българската страна няма връзка със западните страни и ние не знаем какъв брой идват и какъв брой се връщат, било то по Дъблинското съглашение или по реадмисия. Чак тук на паспортен надзор те схващат, че този човек е със статус на мигрант или емигрант и че би трябвало да се случва несъмнено нещо с него. Много е притеснително това, че ние не знаем какво се случва. кардинално на следващия ден може да се окаже, че някоя страна в Европейски Съюз може да реши да върне 150 мигранти и ние би трябвало да ги приемем ", съобщи Николов.

Той изрази убеденост, че няма да се стигне до предварителни избори, защото Американското посолство няма да разреши това. „ Предполагам, че трите политически сили в некоалициията се удрят една друга преди датата на ротация. Ако има нови парламентарни избори, считам, че това ще бъде добре за страната като цяло, тъй като от последните избори до момента се случиха много неща. Тази непоклатимост, която е рекламирана по този начин в публичното пространство, аз не я виждам като непоклатимост ", разяснява Деян Николов.

Присъствието на представители на „ Възраждане " на форума на ръководещата партия в Руската федерация „ Единна Русия " предходната седмица той изясни като опит за създаване на разрушените мостове сред двете страни. „ България няма интерес да е във враждебни връзки с една от великите сили. Ако създадем крачка обратно от целия геополитически конфликт и в случай че спрем мощно да се подмазваме на нашите евроатлантически западни сътрудници, за България като страна е по-добре да има някакви естествени връзки с Русия. Тази наша стъпка е крачка в вярната посока ", изясни Деян Николов.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР