Най-големият проблем на Ямбол е обезлюдяването. Това е единственият областен

...
Най-големият проблем на Ямбол е обезлюдяването. Това е единственият областен
Коментари Харесай

Катя Георгиева: Мога да направя от Ямбол град с бъдеще*

" Най-големият проблем на Ямбол е обезлюдяването . Това е единственият регионален град, който понижава популацията си, а не го усилва. Най-голямата задача за мен е не да бъдем наблюдаващи на тази миграция, а да поставим началото на задържането на младежите в града ". Това съобщи по БТВ претендентът за кмет на Ямбол от „ Българска социалистическа партия за България ” Катя Георгиева. Тя добави, че има стратегия за младежите, които учат специалности, значими за Ямбол. " Ще им предложим вдишване на университетските такси и ще им дадем стипендии, с изискване да се завърнат и да работят за избран интервал в Ямбол ", сподели социалистът.
Относно казусът с ниското възнаграждение в града, Катя Георгиева изясни, че като кмет ще сътвори условия за улеснение на бизнеса. " Ямбол е от градовете с най-високи налози и такси. Ще ги направя търпими. Ще създадем положителни условия за локалният бизнес и младите бизнесмени ", безапелационна бе тя. Кандидатът за кмет на левицата акцентира, че с цел да се върнат младежите, е нужно да има произвеждане и развита стопанска система. " Ще поддържа концепцията на локалния бизнес е да се сътвори икономическа зона с Тунджа и Сливен ", разяснява Георгиева. Тя увери, че е подготвена да работи с всеки в името на положителното на Ямбол.
На въпрос за проблемите с районно хранилище на града, Катя Георгиева, отговори, че там има редица проблеми още при проектирането и осъществяването му. " За депото има доста сигнали за замърсяването на околната среда.В общинския съвет на Ямбол позицията на Българска социалистическа партия по този въпрос постоянно е била доста дейна по търсене на верните решения, само че информацията се прикриваше от досегашния кмет. Тя се ангажира да откри решение на този проблем:
" Когато вляза в общината ще проуча радикално обстановката и дружно с страната ще търсим решение на този сериозен проблем ". Накрая Георгиева акцентира, че Ямбол има потребност от нов кмет. " Мога, знам и желая да направя Ямбол град с бъдеще ", приключи Катя Георгиева.
* Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Това предложение можеш ли да ми го изпратиш на мейл, на [email protected]. Пипнете го с няколко фрази дали служащ в компанията може да показа какъв брой е готино да работиш в Агрион, с цел да им го пратя Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!  
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР