Най-големият проблем, довел до разпадането на предходната коалиция и предходното

...
Най-големият проблем, довел до разпадането на предходната коалиция и предходното
Коментари Харесай

Трифонов е изолиран в дома си, далеч е от политическите разговори

" Най-големият проблем, довел до разпадането на миналата коалиция и предходното ръководство, е Слави Трифонов, който е изолиран в дома си, надалеч от политическите диалози, неучастващ директно в съдружните препоръки, в положение, което бързо води до неспокойствие и прибързани дейности, получават се Facebook статуси и всичко отива в друга посока, получава се негоден телефон, който въздейства ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " министърът на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов.

Той дефинира държанието на Трифонов като непредвидимо, само че не изключи опцията за диалог с него.

" Ще създадем всичко допустимо да осъществяваме третия мандат без да минаваме граници, само че без " Продължаваме промяната " не можем да дадем решение на актуалната рецесия. Важно е да има работещ парламент ", добави Борислав Сандов.

Според него, в случай че Народното събрание не работи два месеца, ще бъде проблематично по отношение на осъществяването на Плана за възобновяване.

" Няма бавене от президента. Избори при започване на септември ще бъдат сложен интервал за изборна интензивност, когато хората не са се върнали от своите ваканции, учениците не са почнали учебно заведение. Датата се избира от Румен Радев, по-добре е да отидем на избори при започване на октомври ", добави Борислав Сандов.

Според него главната причина за рухването на държавното управление са информационните въпроси.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР