Най-големият превозвач в Европа - германската , обяви, че пуска

...
Най-големият превозвач в Европа - германската , обяви, че пуска
Коментари Харесай

Най-големият превозвач в Европа пуска автобусна линия от София до Солун и от Русе до Истанбул: какви са цените

Най-големият транспортьор в Европа - немската, разгласи, че пуска автобусна линия сред България и Гърция.  Първата зелена линия сред София и Солун ще започва на 15 юни От 14 април компанията започва и връзка от Русе до Истанбул . Връзката ще се обслужва от новия локален транспортен сътрудник Пегасус в съдействие с турския сътрудник Kamil Koç. FlixBus ще прави ежедневни пътувания, свързващи още четири български града с Истанбул - Русе, Разград, Шумен и Търговище. 

" Гърция е стратегически пазар с висок капацитет за услуги за подвижност и ние сме щастливи да свържем района с нашата европейска мрежа. Конкурентният пазар предлага по-голям избор за клиентите и води до по-устойчиви благоприятни условия за подвижност и налични цени ", разяснява Андре Швемлайн - основен изпълнителен шеф на Flix.
 FlixBus отваря в София третия си екпертен център за Европа
Най-големият транспортьор в Европа отваря в София третия си екпертен център за района

За екипа у на се търсят в региона на маркетинга и технологиите, както и на счетоводството и обслужването на клиенти

" Търсенето на групови пътувания се завръща, а рейсовете са една от най-достъпните, безвредни и устойчиви други възможности за пътешестване на дълги дистанции и ние сме щастливи да предложим опция на персоналния автомобил и самолета на хората, които възнамеряват лятната си отмора ", акцентира Снежина Колева, която е представител на FlixBus България.
 Снимка 480841
Източник:

Новата връзка ще се обслужва от българския транспортен оператор " Детелина Дрита ". От компанията споделят, че се доверяват на софтуерния опит на FlixBus в региона на ценообразуването, маркетинга и продажбите, планирането на мрежата, ръководството на качеството и непрекъснатото разширение на продуктите.

" Солун е значим град и предлага многочислени фериботни връзки до Егейските острови. Надяваме се, че нашата услуга ще се трансформира в опция на персоналния автомобил за разкриване на тази прелестна лятна дестинация ", съобщи Таня Дачева - действен управител на " Детелина Дрита ".

Какви са цените?

Проверка на Money.bg сподели, че   към момента билетите за Гърция и за Турция към този момент са налични на уеб страницата на компанията, в приложението и в партньорските туристически организации. Цените на билетите от София до Солун стартират от 19,99 лв. за посока. 
 FlixBus пуска сезонни връзки от Букурещ до седем от най-популярните морски дестинации у нас
FlixBus пуска сезонни връзки от Букурещ до седем от най-популярните морски дестинации у нас

България е била третата най-популярна дестинация за пасажерите избрали да пътуват с рейс от Румъния по интернационалните направления преди пандемията

Еднопосочният билет от Русе до Истанбул сега е на цена от 58,99 лв..
 Снимка 583144
Източник:

Автобусите на FlixBus дават отговор на интернационалния стандарт на компанията, който включва услуги като безвъзмезден Wi-Fi на борда. Германският водач стъпи на пазара у нас през 2018 година , като започва с пътувания от българската столица до Унгария, Австрия и Румъния. Към днешна дата компанията предлага директни връзки с осем страни - Румъния, Австрия, Словения, Хърватия, Германия, Сърбия, Унгария и Турция. През 2022 година зелените рейсове са превозили над 145 000 пасажери от Румъния и България .
 FlixBus пуска пътувания от София до Германия и Австрия с българската
Най-големият транспортьор в Европа пуска пътувания от София до Европа с българската " Карат-С "

По-късно двете компании ще предложат и линии до Чехия в партньорство
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР