Най-големият пазар на имоти в страната - София е на ...

Най-големият пазар на имоти в страната - София е на

Експерти дискутират утре бъдещето на имотния пазар в София

Най-огромният маркет на парцели в страната-София е на фокус в идната експертна полемика за имотния бранш, която ще се състои на следващия ден. Тя е проведена от портала за обяви на недвижими парцели Imoti.net и ще стартира в 10.00 в зала „ Васил Левски “ в Hyatt Regency Sofia при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на здравните управляващи. В залата ще се позволяват гости единствено с формален документ за ваксина или преболедуване, с документ за извършен PCR тест през финалните 72 часа или антигенен тест от финалните 48 часа.

Нарастващите цени на недвижимите парцели и взривът на новото строителство в столицата станаха обект на доста спекулации и мнения в финалните години и месеци, като се заприказва даже за евентуален  заможен балон. Какво показват статистките за финалното тримесечие и какво е бъдещето на строителството и маркета на недвижими парцели в София, ще дискутират участните измежду които зам.-министърът на районното развиване арх. Иван Шишков, Георги Илиев – кмет на регион Слатина на Столична община, Даниела Иванова – шеф на отдел „ Ключови партньорства “ в Пощенска банка, както и инж. Георги Шопов ръководител на УС на Националната асоциация на строителните бизнесмени (НАСП) в България. Те ще обсъдят тематиката „ Развитие на София за по-налични жилища “.

Експертният диалог ще бъде предшестван от разбор на маркета на недвижими парцели през третото тримесечие на 2021 година в София и района, който ще бъде показан от изпълнителния шеф на „ ЕРА недвижими парцели “ Антон Андонов. Как ще наподобява банкирането в бъдеще, ще показа Даниела Иванова, шеф отдел „ Ключови партньорства “ в Пощенска банка.

Бизнес закуската на Imoti.net в София е част от серията експертни полемики, които уеб сайтът за обяви на недвижими парцели организира в разнообразни градове в страната. Те са част от стратегията на „ Годишните награди на Imoti.net “, които през 2021 година се проведоха за шеста поредна година и през лятото отличиха най-положителните в бранша на недвижимите парцели за миналата 2020 година.

Преди полемиката в София, екипът на Imoti.net гостува във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора. За повече детайлности следете уеб страницата и обществените мрежи на Imoti.net, както и Investor Media PRO, където има подробна информация за бизнес закуските и Годишните награди на Imoti.net.

Manager.bg е медиен сътрудник на обстоятелството.

Източник: manager.bg