Най-големият пазар на имоти в страната - София е на

...
Най-големият пазар на имоти в страната - София е на
Коментари Харесай

Експерти дискутират утре бъдещето на имотния пазар в София

Най-големият пазар на парцели в страната - София е на фокус в идната експертна полемика за имотния бранш, която ще се състои на следващия ден. Тя е проведена от портала за разгласи на недвижими парцели Imoti.net и ще стартира в 10.00 в зала „ Васил Левски “ в Hyatt Regency Sofia при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на здравните управляващи. В залата ще се позволяват гости единствено с формален документ за ваксина или преболедуване, с документ за извършен PCR тест през последните 72 часа или антигенен тест от последните 48 часа.

Нарастващите цени на недвижимите парцели и взривът на новото строителство в столицата станаха обект на доста спекулации и мнения в последните години и месеци, като се заприказва даже за евентуален  заможен балон. Какво демонстрират статистките за последното тримесечие и какво е бъдещето на строителството и пазара на недвижими парцели в София, ще дискутират участните измежду които зам.-министърът на районното развиване арх. Иван Шишков, Георги Илиев – кмет на регион Слатина на Столична община, Даниела Иванова – шеф на отдел „ Ключови партньорства “ в Пощенска банка, както и инж. Георги Шопов ръководител на УС на Националната асоциация на строителните бизнесмени (НАСП) в България. Те ще обсъдят тематиката „ Развитие на София за по-достъпни жилища “.

Експертният диалог ще бъде предшестван от разбор на пазара на недвижими парцели през третото тримесечие на 2021 година в София и района, който ще бъде показан от изпълнителния шеф на „ ЕРА недвижими парцели “ Антон Андонов. Как ще наподобява банкирането в бъдеще, ще показа Даниела Иванова, шеф отдел „ Ключови партньорства “ в Пощенска банка.

Бизнес закуската на Imoti.net в София е част от серията експертни полемики, които уеб сайтът за разгласи на недвижими парцели организира в разнообразни градове в страната. Те са част от програмата на „ Годишните награди на Imoti.net “, които през 2021 година се организираха за шеста поредна година и през лятото отличиха най-хубавите в бранша на недвижимите парцели за миналата 2020 година.

Преди полемиката в София, екипът на Imoti.net гостува във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора. За повече детайлности следете уеб страницата и обществените мрежи на Imoti.net, както и Investor Media PRO, където има подробна информация за бизнес закуските и Годишните награди на Imoti.net.

Manager.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР