Най-големият пътен инцидент в света през 2022 г. е станал

...
Най-големият пътен инцидент в света през 2022 г. е станал
Коментари Харесай

Стотици автомобили сe сблъскаха на магистрала в САЩ

Най-големият пътен случай в света през 2022 година е станал в Съединени американски щати. В него са потърпевши към 100 автомобила. Подробности за произшествието бяха разкрити в репортаж на Channel 9News.

Масовата злополука е станала в утринните часове на деня в Денвър. Причината е извънредно ранната зима - в щата Колорадо са паднали значителни снеговалежи. Броят на произшествията в Денвър и покрайнините му се е нараснал фрапантно през последните дни. Магистрала 25, която минава през центъра на Денвър, е била покрита с пълен пласт лед през нощта.

Това е една от най-натоварените автомагистрали в града, тъй че случай на хлъзгавия път в час пик води до голямо запушване. Между 6:30 и 8:00 ч. сутринта в произшествието са взели участие към стотина леки и товарни автомобила.

За благополучие няма починали, само че доста от потърпевшите са откарани с коли за спешна помощ в лечебни заведения и се е наложило автомагистралата да бъде краткотрайно затворена. Към 11:30 ч. полицията и пътните служби съумяват да разчистят отломките и да изтеглят всички аварирали коли на паркинга на стадиона в Денвър. Оттам притежателите ще могат да ги вземат. /auto.blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР