Най-големият паркинг в центъра на Пазарджик, който се стопанисва от

...
Най-големият паркинг в центъра на Пазарджик, който се стопанисва от
Коментари Харесай

Паркинг в Пазарджик, собственост на фирма на Гинка Върбакова, ще бъде върнат на общината

Най-големият паркинг в центъра на Пазарджик, който се стопанисва от компания на Гинка Върбакова, най-вероятно ще бъде върнат на общината и трансфорат в синя зона. Предложението ще бъде гласувано на сесията на общинския съвет на 28 февруари.

Фирмата-наемател ненадейно сама поискала договорът да бъде преустановен по взаимно единодушие. Това съгласно локалната власт няма връзка с последните събития към покупката на ЧЕЗ.

Георги Шикерджиев, който е шеф на " Паркинги и защита " към община Пазарджик, уточни, че едното събитие няма връзка с другото. „ Писмото, с което те желаят да прекратят контракта е от 26 януари 2018 година”, сподели той.

Идеята за синя зона се приема добре от жителите, защото престоят в нея е по-евтин с 80 стотинки.

Фирмата на Гинка Върбакова стопанисва паркинга против месечен наем от 4800 лв.. Съоръжението се състои от 45 места и е в централната част на Пазарджик. Час престой коства 2 лв.. Служител на бариерата твърди, че оборотите са положителни и паркингът е желан.

Според локалната власт обаче най-вероятно наемателят смята договорката за неизгодна, защото до паркинга имат свободен достъп доста от жителите на околните здания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР