Най-големият обединител вдясно - символът на съюза между ПП и

...
Най-големият обединител вдясно - символът на съюза между ПП и
Коментари Харесай

Ето го истинския обединител вдясно

Най-големият обединител вдясно - признакът на съюза сред Политическа партия и Демократична България, човекът-кауза Манол Пейков влиза в 49-ото Народно заседание като народен представител от Пловдив. При това с брутално количество преференции, както самият той заяви по обяд в понеделник. Пейков става депутат не от второто, а от седмото място в листата на дясноцентристкото обединяване сред двете обединения. 

" При 100% преброени бюлетини в Пловдив град ППДБ печели изборите за парламент в града с 36,072 гласа или 31.43% от общия избор – с 5,075 гласа разлика или 4.42 процентни пункта пред ГЕРБ. Личните ми преференции са 4435, или 12.29% от всички бюлетини за ППДБ в 16-и МИР.

Това значи, че с помощта на вашето доверие – от сърце ви благодаря! – ще бъда част от 49-ия парламент и ще би трябвало незабавно да си купя няколко нови ризи.

В националния избор (при преброени 95.89% от бюлетините) ППДБ изостава от ГЕРБ с 1.61% (около 39,000 гласа). Моля ви да ме унивате ", прикани Пейков симпатизантите на обединяването. 

Обединителят на стотици хиляди зад идеята " генератори за Украйна ", по-късно за набиране на средства за помощ на Турция след разрушителните земетресение, изяснява, че въпреки всичко демокрацията е тичане на дълги дистанции.

" И би трябвало да се научим по какъв начин да развиваме подобаващите мускули за това. (Само дето, за разлика от тези, с които бягаме, тук става дума за мускули на у м а, а не на тялото.)

Голямата борба следва – същинското Ватерло ще бъдат локалните избори през октомври. Едва тогава ще имаме късмет да се преборим с следения избор – и най-много да покажем на хората, че има по какъв начин нещата да се вършат транспарантно, честно, с идея и визия, с грижа за общото и мисъл за бъдещето.

Без значение какъв брой дълъг ще бъде този парламент (да, всички се надяваме да е по-дълъг, въпреки възможностите сега да не наподобяват изключително големи), давам обещание наесен да бъда на линия. И да повеждам тази борба дружно с вас ", разяснява Пейков. 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР