Най-големият кошмар, който един баща може да преживее – да

...
Най-големият кошмар, който един баща може да преживее – да
Коментари Харесай

Свидетел със смразяващи кръвта разкрития: Ротвайлерът разкъсваше детето! Мяташе го като парцалена кукла…

Най-големият призрачен сън, който един татко може да преживее – да си види детето да крещи и едно голямо страшилище да го раздира.

Това описа Йордан Доцев, пред очите на който ротвайлер нахапа грубо 7-годишния му наследник в двора на столично учебно заведение. Малкият Максим е в травматологията на “Пирогов” в устойчиво положение, само че със съществени пострадвания и в потрес. Задържани са притежателят на животното и юноша, на който го е дал за разходка.

Инцидентът става през вчерашния ден в 121 учебно заведение в столичния квартал „ Гоце Делчев ”, до момента в който момченцето играе със свои другари.

На помощ се притичват родителите на другите деца.

“Беше го захапало откъм гърба, двама-трима с ръце теглят моето дете напред, кучето назад… ”, описа още бащата пред Би Ти Ви от болничното заведение.

Негов другар на име Георги, който също става очевидец на кошмара, пък си спомни, че е чул безумен детски вик:

„ Куче ротвайлер, към 40 кг, беше захапало детето. То се мяташе като парцалена кукла ”.

На момченцето пробва да помогне и мъжът, който разхожда кучето, само че, до момента в който бърка в устата му, то нахапва и него по ръцете. Накрая събралите се мъже съумяват да спасят детето от захапката на ротвайлера.

Бащата описа още, че в този момент Максим може да лежи единствено по стомах.

„ Не може да отиде до тоалетна. Всичко е раздрано откъм гърба. Много е изплашен. Мисля, че заеква и единствено повтаря, че повече няма да излиза от у дома. ”

Заради това, че е оставил кучето без надзор и го е извел без намордник и мотив, против мъжа, който е разхождал кучето, е формирано досъдебно произвеждане. Той е осъждан неведнъж. Собственикът на кучето ще бъде освободен от ареста.

Междувременно стана ясно, че друго дете – 13-годишно момиче, също е било нахапано от куче в София. Инцидентът е станал в квартал „ Абдовица ”, а сигналът в Спешна помощ е подаден към 21:24 ч. Момичето било с дълбоки рани по краката, само че откакто медиците са и оказали помощ на място, родителите на детето са отказали да я откарат в болница.

За сходен случай оповестиха и от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник. Едро куче от породата кангал е ухапало 68-годишна жена на ул. “Хавана”. То прескочило оградата и атакувало жертвата. Пострадала е с разкъсни рани в региона на дясното рамо. Образувано е досъдебно произвеждане по случая.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР