Най-големият град в Ню Мексико е покрит с 10 000

...
Най-големият град в Ню Мексико е покрит с 10 000
Коментари Харесай

Най-големият град в Ню Мексико въвежда усъвършенствана мрежа за наблюдение, за да се справи с рекордните нива на убийства

Най-големият град в Ню Мексико е затрупан с 10 000 камери, четци за регистрационни табели по някои от най-натоварените пътища и специфични подслушващи устройства, които усъвършенствайте звука на стрелбата – всичко това е част от нещо като софтуерна мрежа, която съгласно управляващите в Албакърки е неразделна част от оправянето с високите равнища на престъпност и рекордните убийства.

С натиска на бутон, кметът на Албакърки Тим Келър разкри Центъра за закононарушения в действително време на града зад това, което беше стена от непрозрачно стъкло единствено момент по-рано.

Видео излъчвания от градски кръстовища и автобусни спирки се възпроизвеждаха по едно и също време на солиден екран, който покриваше една стена, защото обособените станции бяха оборудвани с голям брой по-малки монитори. Имаше излъчвания от локални новинарски станции и обществени медии, както и достъп до бази данни, включващи престъпни досиета и различаване на лица.

Това е предопределено да бъде едно гише...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР