Най-големият голмайстор в историята на Левски – Наско Сираков, ще

...
Най-големият голмайстор в историята на Левски – Наско Сираков, ще
Коментари Харесай

Наско Сираков с уникална NFT колекция

Най-големият голмайстор в историята на Левски – Наско Сираков, ще открие първата серия от първокласната NFT сбирка „ Легенди “ на българския футбол, която е създадена от новаторската платформа за спортни NFT продукти у нас – NFTCredo. Постиженията на именития нападател ще бъдат увековечени в 600 незаменими цифрови токена - 10 серии, като всяка има по 60 броя. Те ще бъдат пуснати в продажба на www.nftcredo.com.

NFT ще запазят в цифров вид 10 от най-емблематичните мигове в кариерата на някогашния капитан на Левски, осъществил 209 гола в 264 мача със „ синята “ фланелка. Футболните почитатели и ценители ще се разходят обратно във времето със сериите, в които са проведени NFT - „ Azure ”, „ Blue “, „ Black “, „ Graphite “, „ Gold “ и така нататък

Част от тях демонстрират многочислените триумфи с шампионската купа и Купата на България, други са свързани с четирите гола на Сираков при успеха над ЦСКА със 7:1. Има и серия, която увековечава историческата първа победа на националния тим на България на международни футболни финали – над Гърция с 4:0 на Мондиал’94 в Съединени американски щати.

Подготвените NFT са във връзка 60-ия празник на именития нападател. По-рано тази година Сираков получи от генералния спонсор на „ сините “ особено направени за случая 60 сребърни медала. Ценните колекционерски продукти с лика на голмайстора също могат да бъдат открити на NFTCredo, където са пуснати на специфичен аукцион. Средствата от него ще бъдат дарени на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР