Най-големият фестивал на шоколада се провежда в Букурещ. Третото издание

...
Най-големият фестивал на шоколада се провежда в Букурещ. Третото издание
Коментари Харесай

Сладолед с вкус на препечен хляб, шоколад с магданоз и трюфел с бира?

Най-големият фестивал на шоколада се организира в Букурещ. Третото издание на сладкото събитие под надпис “Chocolate Saga ” сплотява 30 производители на шоколад от Румъния, 5 интернационалните производители от Полша, Молдова и България и над 30 компании от сродни сфери. То се организира в концертната и конферентна зала “Сала Палатулуй ” в румънската столица, където тъкмо преди година артистът Джон Малкович дирижира концерт на Румънския юношески оркестър по време на фотосите на кино лентата “Жълтата вратовръзка ”.





















Сладолед с усет на изгорял самун, бонбони от облепиха, шоколад с магданоз, трюфели с хрян, пралини от цвекло или такива с анасон или бира, шоколадови статуетки " Оскар " са единствено част от изненадите тази година.













Шоколадовите близалки са по 10 леи (4 лв), шоколадовите дражета с ядки костват сред 25 и 35 леи (10-14 лева.), има и шоколадови фигурки за 49 леи (19,6 лева.). Шоколадите с персонализирани послания са 15 леи (6 лева.), подаръчните кутии с бонбони варират от 35 до 197 леи (14-78 лева.).

















Дълга опашка от гладни и любопитни гости се вие и на прилежащия щанд, където се оферират пралини, които намаляват кръвната захар. Здравословното лакомство съдържа цикория и овесени ядки, само че и инулин, естествена съставна част от цикория. Доктор прави проучвания на място - преди и след консумация.











фотоси: Българска телеграфна агенция


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР