Най-големият европейски талант Дени Авдия сподели вижданията си за Драфта

...
Най-големият европейски талант Дени Авдия сподели вижданията си за Драфта
Коментари Харесай

Авдия: В края на кариерата си ще гледаш какво си постигнал, а не под кой номер си избран

Най-големият европейски гений Дени Авдия показа вижданията си за Драфта в НБА, който ще се организира виртуално на 18 ноември. Израелският национал е измежду най-котираните млади играчи, като ще бъде огромна изненада, в случай че не попадне измежду първите 10 определени. Да бъде селектиран в топ 10 обаче не е цел на Авдия, защото той желае да попадне в тим, който би осъществил капацитета му.
" Да бъдеш част от топ 10 на Драфта в НБА сигурно е цел на всеки един състезател. Но за мен това няма огромно значение, просто желая да попадна в верния тим, който да ми помогне да израсна и да се трансформира в най-хубавия Дени, който мога да бъда. В края на кариерата си ще гледаш какво си постигнал, а не под кой номер си бил определен ", изясни MVP на израелското състезание за предишния сезон.

Авдия показа и за срещата си с Голдън Стейт Уориърс - тимът, който има избор №2. - " Страхотна организация, в действителност прелестен тим. Но в действителност не ме интересува под кой номер ще бъда определен, желая само отборът, който ми се довери, да ми помогне да доближи оптималния си капацитет. Това е единствената ми цел ", разяснява 19-годишното крило, което бе част от Макаби (Тел Авив) през последните три години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР