Най-големият дразнител в Игри на волята изгря така както майка

...
Най-големият дразнител в Игри на волята изгря така както майка
Коментари Харесай

Лъснаха пикантни снимки на най-големия дразнител в Игри на волята

Най-големият дразнител в " Игри на волята " изгря по този начин както майка го е родила. Пикантните фрагменти изтекоха в Туитър, където както е известно се толерират XXL фотосите.

Димитър Куков несъмнено се изяви освен като мощен състезател на фронта в " Игри на волята ", само че и като един от най-характерните участници. Младежът сподели поразителна уста но Кулагин във " ВИП Брадър " и за нула време съумя да стане топ дразнител в тима на " Непобедимите ". Макар и за държанието да е главно предизвикан от настоящия Капитан на отбора - Генчо.

От няколко дни Куков е тематика номер 1 и поради пикантните му голи фотоси, които се появиха в обществената мрежа Туитър, написа " Хотнюз ". На тях обаче не се вижда единствено тялото на мускулягата, само че и еректиралия му сексуален орган плюс задните елементи.

На качените фотоси се вижда, че те са копирани от друга платформа, в която младока явно се подвизава, тъй като се вижда, че са от профил с буквите на имената му.

Възможно е и да е прословутата Onlyfans, където доста българи припечелват дребни суми от месечни абонаменти против еротично наличие от тяхна страна.

Има и пикантно видео, в което Куков е заел много предизвикателна поза с акцент върху задните му елементи. Вероятно това ще породи клюки и за неговата половост, която все още към момента не е засягана от участниците в предаването на Нова телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР