Най-големият дарител в страната е депутат от ДПС - г-н

...
Най-големият дарител в страната е депутат от ДПС - г-н
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Най-големият дарител е Делян Пеевски

" Най-големият донор в страната е народен представител от Движение за права и свободи - господин Делян Пеевски ". Това сподели националният представител от Движението Йордан Цонев от парламентарната естрада.

Повод за думите му бе настояването на премиера Бойко Борисов депутатските заплати да бъдат замразени. " Нашето решение като парламентарна група беше това нарастване и освен то, да го дарим там, където има потребност ", сподели Цонев.

По думите му групата на Движение за права и свободи, която се състои от 26 души индивида, е дарила повече в сравнение с са дарили поотделно двете най-големи парламентарни групи ГЕРБ и Българска социалистическа партия. " Това е дарението единствено в формалната сметка. Отделно от това нашата група и нашата партия направи дарения и в другите лечебни заведения и в другите райони ", сподели той.

" Не сме говорили за това и не бихме си разрешили, тъй като считаме, че това е наш дълги съпричастност към сложното състояние, в което се намира целия ни народ “, добави Цонев, макар че от седмици даренията на Пеевски са шумно отразявани.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР