Най-големият боксофис за тази година е Топ Гън: Маверик с

...
Най-големият боксофис за тази година е Топ Гън: Маверик с
Коментари Харесай

Най-големият боксофис за 2022: Топ Гън: Маверик

Най-големият боксофис за тази година е " Топ Гън: Маверик " с 1,489 милиарда $.

Приетото от рецензията наследствено продължение на класиката на Тони Скот от 1986 година накара света още веднъж да влезе в рисковата зона.

Успехът му може да се отдаде на няколко фактора: фактът, че Том Круз е последният от остарялата школа на Холивуд и към момента е боксофис виагра; че закъснялото продължение се римуваше с любопитните фенове, жадни да видят още един път на екран обичан герой; или просто тъй като публиката жадува за добър демодиран екшън филм.

На каквото и да се дължи големият касов триумф на " Маверик ", филмът наподобява е намерил отклик както измежду феновете, по този начин и измежду критиците. Филмът даже изпревари " Mission: Impossible - Fallout (2018), с цел да се трансформира в най-касовия филм на Том Круз за всички времена в международния боксофис.

Режисьорът Джоузеф Косински, който преди този момент е работил с Том Круз по доста по-добрия, в сравнение с си спомняте, филм " Oblivion " от 2013 година, трансформира " Маверик " в откровена драма и вълнуващо пътешестване, което признава, че времената са се трансформирали. Той милостиво заобикаля (в по-голямата си част) наглото въодушевление на оригинала, обвързвано с набирането на нови членове на армията, и го заменя с избран погребален жанр, който показва един свят, който може да е на ръба да направи водачите (в този случай) без значение. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР