Най-големият български промоутър MAX FIGHT подписа договор за 4 срещи

...
Най-големият български промоутър MAX FIGHT подписа договор за 4 срещи
Коментари Харесай

Александър Петров и “българският” Конър Макгрегър подписаха с MAX FIGHT

Най-големият български промоутър MAX FIGHT подписа контракт за 4 срещи с двукратния международен първенец при дилетантите до 81кг Александър Петров. По-рано MAX FIGHT подписа и с ММА боеца Калоян Колев.

28-годишния ръстов войник от Варна е и притежател на шампионския пояс на MAX FIGHT, както и притежател на европейската купа по К1 при експертите за 2017 година. В професионалната си статистика Петров има 26 победи, 17 от които с нокаут. Както към този момент е известно, първият противник на Сашо Петров в категория до 82,500 кг, жанр К1 е класният войник от Ротердам Ерол Конинг. Двамата ще се срещнат в завладяващ конфликт на 3 май, който ще се организира в 42-рото издание от поредицата церемония вечери MAX FIGHT в столичния хотел “Маринела” от 20,30 часа.

Освен Петров на кръга след къса пауза се завръща 26-годишният Недко Николов от Несебър. Боецът, сравняван с ирландеца Конър Макгрегър, поради внушителната образна аналогия, също разписа договор с проумотъра. Николов, който има редица медали от репубилкански шампионати по ММА и бронзов орден от Световната купа по бойно самбо през 2014-та година записа присъединяване в MAX FIGHT 40.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР