Най-големите компании за изкуствен интелект в света настояват правителството на

...
Най-големите компании за изкуствен интелект в света настояват правителството на
Коментари Харесай

Най-големите технологични компании за изкуствен интелект в света се сблъскват с Обединеното кралство за тестове за безопасност

Най-големите компании за изкуствен интелект в света упорстват държавното управление на Обединеното кралство да форсира своите проби за сигурност за системите за изкуствен интелект в конфликт по отношение на желанието на Англия да поеме водеща роля в контролиране на бързо разрастващата се технология.

OpenAI, Гугъл DeepMind, Microsoft и Meta са измежду софтуерните групи, които подписаха доброволни задължения през ноември да отворят своите най-нови генеративни AI модели за обзор от новия английски институт за сигурност на AI. По това време фирмите дадоха обещание, че ще поправят моделите си, в случай че институтът открие пропуски в технологията.

Според голям брой хора, осведомени с процеса, фирмите за изкуствен интелект търсят изясненост по отношение на тестванията, които AISI организира, какъв брой време ще им отнеме и какъв е процесът на противоположна връзка, в случай че бъдат открити някакви опасности.

Хора, близки до софтуерните компании, споделиха, че не са законово задължени да трансформират или забавят стартирането на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР