Най-големите компании в Европа и света, ще участва в изложбата

...
Най-големите компании в Европа и света, ще участва в изложбата
Коментари Харесай

Световни асове идват на Стройтех 2019

Най-големите компании в Европа и света, ще взе участие в изложбата „ Стройтех 2019 “. Тя е част от Международния механически панаир, който ще се организира от 23 до 28 септември в Пловдив.

Най-мащабният настоятелен конгрес за строителство на Балканите още веднъж ще предложи сложни решения за всевъзможен тип обекти - от първата копка до цялостното довеждане докрай.

Модерните трендове в жилищното строителство ще покажат вносители, които идват за първи път на нашия пазар. Те подчертават на новаторски артикули – главно тухли и първични материали за произвеждане на ПВЦ дограми и порти, повишаващи комфорта в постройките.

Изграждането на автомагистрали и пътища в България и на Балканите притегля известни компании за асфалтови смески, битум, дренаж за пътища. На ревюто ще се показват някои от най-големите производители на бетонови възли в Европа.

Най-атрактивната част от „ Стройтех “ – профилираната зона за тежка машинизация, ще бъде по-голяма спрямо предходната година, защото ще има повече машини от висок клас. Това също е обвързвано с разрастването на пътното строителство в района. Ще бъдат демонстрирани хитови модели на най-известните марки багери, самосвали, бетон възли, уреди за срутване на сгради, машини за полагане на асфалт и изработка на канали, както и други машини колоси.

За първи път в изложбата ще се включи международен тръст, произвеждащ компресори. Германска компания ще показва ново потомство челни товарачи, дизелови и газови генератори.

Основен акцент в “Стройтех “ще бъдат модерните строителни системи и хибридните машини. Може да се видят също покривни структури, изолации, произведения от ковано желязо, отоплителни системи, интериорни артикули. Така на едно място се събира всичко належащо за строителството.

„ Стройтех 2019 “ се организира дружно с още четири профилирани изложби​.Те представя​т новости от автомобилната промишленост, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, осведомителните и цифровите технологии, енергетиката, екологията и химическата индустрия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР