Най-големите късметлии през март: 3 зодии са галениците на съдбата. Те

...
Най-големите късметлии през март: 3 зодии са галениците на съдбата. Те
Коментари Харесай

Най-големите късметлии през март: 3 зодии са галениците на съдбата


Най-големите късметлии през март: 3 зодии са галениците на ориста. Те ще се радват на благоволението на ориста през целия месец.

През март ще бъдем очевидци на три изключително удобни аспекта. Секстил сред Слънцето и Юпитер, съвпад на Венера и Хирон и съвпад на Меркурий с Уран. Те ще бъдат изключително благотворни за три зодии, които ще се радват на благоволението на ориста през целия месец.
Ето кои са те:
Чаровният Телец ще изпита необикновен прилив на сила през първия пролетен месец. Той ще реализира изключителни триумфи както в кариерата, по този начин и в персоналния си живот. Затова би трябвало да се настрои на вибрацията на приемането. И да разреши на Вселената да подреди нещата по най-благоприятния метод.

За още по-добри резултати, е целесъобразно Телците да основават нови запознанства и да отстранен от обкръжението си хора, които ги натоварват. Освен това, здравето им ще разцъфти, в случай че не пропущат да вършат физически извършения.

Голям шанс чака Близнаците във финансовата сфера – те ще се трансфорат в магнит за пари през март. За да бъде ориста на тяхна страна, те би трябвало да успокоят своята непостоянна природа и да се доверят на ориста да ги води. Освен това, безкористната благотворителна активност ще се върне позитивно към тях десетократно идващия месец.

В сантиментално отношение всичко ще се получи повече от прелестно, тъй като необвързаните Близнаци ще получат доста внимание, сантиментални срещи и първокласни дарове. Представителите на зодията, които са във връзка, от своя страна, ще бъдат прелестно сюрпризирани от половинката си.

Благоволението на звездите и неописуемият шанс през март ще оказват помощ на Рибите най-сетне да намерят стремежи баланс сред купчината крайни периоди и почивката. Освен това, представителите на водния знак ще имат късмет да станат участник в огромен план, който след това ще им донесе забележителна финансова непоклатимост, написа dama.bg.

Началото на годината беше мъчно за Рибите – те трябваше да преминат през доста компликации, само че предишното към този момент е зад тила им, тъй като март месец идва с дарове и приятни изненади. Единственото, което се желае от представителите на зодията, е да са смели – да не се опасяват да поемат опасности и да пробват нови неща.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР