Най-големите къщи на море се намират в комплекса Soneva Fushi,

...
Най-големите къщи на море се намират в комплекса Soneva Fushi,
Коментари Харесай

Най-големите къщи на море отвориха врати

Най-големите къщи на море се намират в комплекса Soneva Fushi, който отвори порти в края на септември. Площта на вилите с една спалня е 584 кв.м., а на тези с две - 857 кв.м. Има и парцели с по-голяма повърхност. Общият брой на огромните къщи на вода е 8. Името им е Water Rooms и към този момент могат да бъдат резервирани.

Къщите се отличават освен с това, че са на-големите строени до момента на вода, само че и с обстоятелството, че подовете им са стъклени, с цел да може посетителите им да се любуват на морските хубости, дървени шезлонги и първокласни басейни, ако на някой океана не му е задоволителен, разчупени покриви, с цел да може да се следят звездите от леглото. Както и редица други места на Малдивите, Soneva Fushi са ситуирани на частен остров, а точно Кунфунадху.

Новината е добра за хората, които обезверено желаят да пътешестват тъкмо в този момент. Малдивите към този момент са отворени за туристи от целия свят при изискване, че останат на един и същи остров по време на цялата си отмора. Отчитайки, че в хотелската част към комплекса има няколко заведения за хранене, в това число " шоколадова стая ", детски ъгъл, тенис корт, обсерватория, специфичен риф за гмуркане, то несъмнено тук има с какво да се забавлявате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР