Най-големите имена в бизнеса не плащат само за самолетите. Те

...
Най-големите имена в бизнеса не плащат само за самолетите. Те
Коментари Харесай

Кой има най-скъп частен самолет: Топ 25

Най-големите имена в бизнеса не заплащат единствено за самолетите. Те изцяло оборудват интериора, тъй че да имат всичко належащо, от плазмени тв приемници до цели конферентни зали. Някои звезди може да предпочетат да наемат аероплан, вместо да го купят напряко, само че те към момента доближават висоти, за които множеството от нас даже не могат да мечтаят.

1. Джим Кери

Модел: Gulfstream V
Цена: $59 милиона*
Нетно положение: $135 милиона*



Когато става дума за сполучлив артист, Джим Кери има печелившата формула. Той потвърди още веднъж и още веднъж, че е в положение да ни събори с комедийния си миг, като в същото време има задоволително поле за драми като Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

2. Джеки Чан

Модел: Embraer Legacy 650
Цена: $20 милиона*
Нетно положение: $400 милиона*



Джеки Чан е направил кариера посредством бързо придвижване, тъй че има смисъл той да е дипломат на производител на самолети. Като представител на бразилската компания Embraer, Чан получава едно или две преимущества – като личния си частен аероплан.

3. Джими Бъфет

Модел: HU-16 Albatross “Hemisphere Dancer ”
Цена: $300 000*
Нетно положение: 450 милиона $



Джими Бъфет има шанса да има не един, а няколко самолета на свое разположение, само че обичаният му е Grumman HU-16 Albatross от 1954 година, наименуван „ Hemisphere Dancer “. Въпреки че не е тъкмо реактивен аероплан, дребният аероплан е бил употребен от Джими няколко години, преди в последна сметка да се пенсионира през 2003 година

4. Селин Дион

Модел: Bombardier BD 700 Global Express
Цена: $42 милиона*
Нетно положение: $601 милиона*



Не е загадка, че Селин Дион харесва по-фините неща в живота. Талантливата певица е същинска дива, тъй че в никакъв случай няма да я хванете да лети с рейс. Селин пътува сама в Bombardier BD 700 Global Express – само че не се тормозете, има доста място за нейния антураж.

5. Плейбой

Модел: Big Bunny
Цена: $12 милиона*
Нетно положение: $500 милиона* (оценка)



Ако в последно време следите заглавията на новините на Playboy, тогава знаете, че медийната компания неотдавна пресъздаде своя фамозен аероплан Big Bunny. Имението на Хю Хефнър продаде остарялото Голямо зайче на семейство Слейтър и те пресъздадоха черно-белия аероплан на Playboy, употребявайки някогашния реактивен аероплан DC 9-30 като модел.

6. Том Круз

Модел: Gulfstream IV
Цена: $36 милиона*
Нетно положение: $428 милиона*



Том Круз е един от най-големите артисти в света – и той харесва своите джаджи. Като се има поради неговото чисто положение от 428 милиона $, надали е изненадващо, че Том взе аероплан за 36 милиона $, с цел да го преведе от един блокбастър в различен.

7. Марк Кюбан

Модел: Boeing 767-277
Цена: $144 милиона*
Нетно положение: $4,2 милиарда*



Когато става въпрос за бизнес, Марк Кюбан не се забърква. Точно като всеки бизнесмен, той е имал огромни загуби, само че е имал и големи облаги. Благодарение на триумфа си в промишлеността, Кюбан коства впечатляващите 4,2 милиарда $.

8. Кайли Дженър

Модел: Bombardier Global 7500
Цена: $72 милиона*
Нетно положение: $900 милиона*



На 23 години множеството от нас се пробват да оцелеят в света след колежа и да вършат задоволително пари, с цел да останат на повърхността. Кайли Дженър, въпреки това, повърхностно пусна 73 милиона $ за Bombardier Global 7500, като че ли не беше огромна работа.

9. Дуейн „ Скалата “ Джонсън

Модел: Gulfstream G650
Цена: $65 милиона*

Нетно положение: $240 милиона*



Дуейн „ Скалата “ Джонсън има живота, за който множеството от нас могат единствено да мечтаят, само че не постоянно е било по този начин. След като футболната му кариера завърши, Джонсън имаше единствено 7 $ на свое име. Сега, след сполучлива кечист кариера и функции в голям брой блокбастъри, Скалата коства над 240 милиона $.

10. Флойд Мейуедър

Модел: Gulfstream 650
Цена: $60 милиона*
Нетно положение: $379 милиона*



Притежаването на личен частен аероплан е едно, само че брандирането му е нещо напълно друго. Шампионът по бокс суперзвезда Флойд Мейуедър пръсна 60 милиона $ за Gulfstream 650, наричайки го Air Mayweather. С големи подплатени седалки, тапицирани с най-фина кожа, има задоволително място за целия екип на Мейуедър.

11. Уорън Бъфет

Модел: Bombardier Challenger
Цена: $26 милиона*
Нетно положение: $84 милиарда*



Частните самолети не са единствено за звезди, които желаят да разгласяват за тях в Instagram. Бизнесмените милиардери също обичат да се любуват на плячката от труда си, в това число Уорън Бъфет. Човек в позицията на Бъфет би трябвало да може да пътува безпроблемно, тъй че притежаването на Bombardier Challenger за 26 милиона $ е по-скоро нужда, в сравнение с разкош.

12. Кристиано Роналдо

Модел: Gulfstream 650
Цена: $60 милиона*
Нетно положение: 375 милиона $



Кристиано Роналдо е считан за един от най-великите футболисти на всички времена, само че той е също толкоз прочут с живота си отвън терена. Роналдо обича скъпите коли, обширните имения и дизайнерските облекла. Освен това обича частни самолети.

13. Тейлър Суифт

Модел: Dassault-Breguet Mystere Falcon 900
Цена: $40 милиона*
Нетно положение: $266 милиона*



Тейлър Суифт може да е навлязла в прелестния свят на суперзвездата едвам през 2009 година, само че по-малко от три години след началото на кариерата си тя съумя да купи аероплан за 40 милиона $. Суифт направи обилната покупка през 2011 година, като даже я персонализира с нейното щастливо число 13.

14. Джон Траволта

Модел: Boeing 707-138
Цена: $36 милиона*
Нетно положение: $250 милиона*



Кариерата на Джон Траволта може да е охладняла през последните няколко години, само че той към момента е скъп холивудски артист с помощта на шлагери като Grease и Saturday Night Fever. Но актьорството не е единствената пристрастеност на Траволта. Джон е лицензиран водач, тъй че до момента в който пътува със своя Боинг 707-138, струващ 36 милиона $, той също обича да го ръководи.

15. Мийк Мил

Модел: Неизвестен
Цена: незнайна
Нетно положение: $20 милиона*



Мийк Мил не има личен частен аероплан, само че постоянно наема неговия, с цел да пътува от концерт на концерт. Рапърът в действителност има впечатляваща сбирка от коли, която включва Rolls Royce Ghost, Mercedes-Maybach S-Class, Bentley Mulsanne и Bentley Flying Spur.

16. Дейвид и Виктория Бекъм

Модел: Bombardier Challenger 350
Цена: $18 милиона*
Нетно положение: $1 милиард*



Толкова доста двойки звезди не съумяват, само че Дейвид и Виктория Бекъм потвърдиха, че и двамата са в това за дълго време. Виктория е сполучлива поп звезда, трансформирала се в фешън дизайнер, до момента в който Дейвид е същинска футболна легенда. Взети дружно, те имат чиста стойност от към 1 милиард $.

17. Брад Пит

Модел: Supermarine Spitfire
Цена: $4 милиона*
Нетно положение: $300 милиона*



Като един от най-известните артисти в света, Брад Пит е видял своя обективен дял от частни самолети. Но когато трябваше да си купи лична, той реши, че кожените седалки и множеството тоалетни не са за него. Вместо това той купува Supermarine Spitfire от Втората международна война за 4 милиона $.

18. Тайгър Уудс

Модел: Gulfstream G550
Цена: $50 милиона*
Нетно положение: $800 милиона*



Никой не познава голфа по този начин, както Тайгър Уудс, само че и той не е чужд за Персийския залив. Уудс има доста претрупан график, като постоянно пътува до разнообразни надпревари по света. За да се увери, че е добре отпочинал и в точния момент, професионалният състезател влага в Gulfstream G550 за 50 милиона $.

19. Кърсти Али

Модел: Неизвестен
Цена: незнайна
Нетно положение: $40 милиона*



Имаше време, когато Кърсти Али беше гореща благосъстоятелност в Холивуд след сполучлив престой в Наздраве и филми като Вижте кой приказва. През последните години Али не е толкоз дейна, само че не се заблуждавайте – тя към момента живее първокласен живот.

20. Майкъл Джордан

Модел: Gulfstream G550
Цена: $61 милиона*
Нетно положение: $1,6 милиарда*



Майкъл Джордан може да е една от най-големите баскетболни звезди в света, само че когато става въпрос за пътешестване, той не играе в близост. Спортистът милиардер, трансформирал се в предприемач, пръсна 61 милиона $ за своя личен Gulfstream G550, като в началото го декорира в синьо и бяло, с цел да подхожда на Университета на Северна Каролина.

21. Анджелина Джоли

Модел: Cirrus SR22
Цена: $600 000*

Нетно положение: $100 милиона*



Анджелина Джоли не е просто суперзвезда, тя е майка на шест деца. Можете ли да си визиите да се пробвате да се качите на постоянен полет, до момента в който държите под око толкоз огромно поколение? В случая на Анджелина беше доста по-лесно да дадеш $600 000 и да си купиш Cirrus SR22.

22. Джей Зи и Бионсе

Модел: Bombardier Challenger 850 Learjet
Цена: $40 милиона*
Нетно положение: $1,4 милиарда*



Джей Зи и Бионсе са на процедура кралски особи, тъй че пътуването със жанр е от значително значение. С обща чиста стойност от над 1,4 милиарда $, Бей и Джей вземат решение да изберат Bombardier Challenger 850 Learjet. Самолетът освен е бърз, само че е и огромен.

23. Камила Паркър Боулс

Модел: Различни
Цена: незнайна
Нетно положение: $5 милиона*



Камила Паркър Боулс и нейният брачен партньор, принц Чарлз, не могат да се качат на борда на полет на British Airways със слънчеви очила и шапка и да се надяват, че няма да бъдат видяни. В резултат на това те постоянно би трябвало да вземат частни самолети за формалните си задължения, само че това си има цена.

24. Луис Хамилтън

Модел: Bombardier Challenger 605
Цена: $30 милиона*
Нетно положение: $285 милиона*



Състезателният първенец Луис Хамилтън е доста богат човек за човек, който е единствено на 35 години, само че това се случва, когато спечелиш толкоз титли, колкото той има. Преди няколко години Хамилтън притежаваше страховит Bombardier Challenger 605 на стойност 30 милиона $ в алено.

25. Джъстин Бийбър

Модел: Gulfstream IV
Цена: $60 милиона*
Нетно положение: $285 милиона*



Когато Джъстин Бийбър за първи път излезе на сцената, към него се подвигна звук, който наподобяваше Бийтълмания. Към днешна дата почитателите му са измежду едни от най-притежателните в света, тъй че летенето на реклама не е алтернатива. Джъстин е летял на доста частни самолети, само че се твърди, че има Gulfstream IV.

Източник: investing.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР