Най-големите филми на Робърт Дауни Джуниър през последните 15 години

...
Най-големите филми на Робърт Дауни Джуниър през последните 15 години
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър: Филмите за Marvel не са най-важните в кариерата ми

Най-големите филми на Робърт Дауни Джуниър през последните 15 години несъмнено са филмите му за Marvel, само че в този момент той съобщи пред „ Ню Йорк Таймс “, че те не са безусловно най-важните за него.

 

Макар че Дауни Джуниър явно цени филмовия франчайз, който оказа помощ за възобновяването на холивудската му кариера, той уточни " Човейът куче " от 2006 година и " Доктор Дулитъл " от 2020 година като основни стадии. Макар че тези избори може да наподобяват странни, той уточни някои в действителност основателни аргументи за тях.

Датите на излизане на тези два кино лентата всъщност са съвпаднали с кариерата на Робърт Дауни Джуниър в Marvel, тъй че е разумно тези два кино лентата да му дадат най-вече информация. Както споделя Дауни, " Човекът куче " " беше филмът, който накара Дисни да кажат, че ще ме вземат ".

През 2006 година Дауни Джуниър към момента не е наеман от огромните студия поради ареста му през 1996 година за владеене на хероин, кокаин и незареден револвер. Наемането му от Дисни е първата стъпка за него към завръщането му в огромните холивудски продукции и скоро по-късно той е нает за " Железният човек ".

 

 Добави изложение

 

Макар че " Човекът куче " е най-вече просто блудкав детски филм с Тим Алън в ролята на юрист, който се трансформира в куче, елементарно е да се разбере за какво филмът заема особено място в съзнанието на Робърт Дауни Джуниър.

Що се отнася до " Доктор Дулитъл ", Дауни има напълно разнообразни аргументи, заради които го счита за значим. Филмът е голям неуспех и Дауни го разказва като " две години и половина рана от пропиляна опция ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР