Най-големите доставчици на широколентов достъп в Обединеното кралство отново бяха

...
Най-големите доставчици на широколентов достъп в Обединеното кралство отново бяха
Коментари Харесай

„Най-лошият“ широколентов достъп в Обединеното кралство е потвърден – вашият доставчик е начело или на дъното в списъка?

Най-големите снабдители на широколентов достъп в Обединеното кралство още веднъж бяха подложени на крачка от Ofcom и има някои безапелационни спечелили и огромни губещи. Регулаторът на телекомуникациите следи недоволствата на клиентите, отправени към главните снабдители, и наподобява, че Virgin Media би трябвало да усъвършенства играта си.

Популярният снабдител на интернет услуги (ISP) - който има милиони консуматори в Обединеното кралство - записва най-лошия общ резултат с 20 недоволства на 100 000. Това е много под междинното за промишлеността от 12 недоволства на 100 000.

Според Ofcom, недоволствата на клиентите се дължат основно на метода, по който Virgin се оправя с техните стенания. Имаше и други губещи, като NOW Broadband, Shell Energy и Vodafone означиха слаб резултат спрямо съперниците си.

На другия завършек на скалата беше Sky, като компанията означи единствено 5 недоволства на 100 000. Plusnet, EE и BT също означиха по-ниски резултати от междинните.

ЕТО И ПЪЛНИТЕ РЕЗУЛТАТ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР