Най-глупавото би било ГЕРБ и ДПС да не направят правителство,

...
Най-глупавото би било ГЕРБ и ДПС да не направят правителство,
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Най-глупавото би било ГЕРБ и ДПС да не направят правителство

Най-глупавото би било ГЕРБ и Движение за права и свободи да не създадат държавно управление, разяснява за БНР политологът Димитър Аврамов. Той счита, че доверието в политиците е ниско, тъй като са скучни и неинтелигентни в политическите си дейности.

" Политическата безпринципност е стигнала такова равнище, че няма изразни средства за политика. Всички са за България. Ние използваме политически знаци от предмодерната ера ", аргументира се политологът.

По думите му разпадът в знанието във всички сфери е колосален.

" Всички си мислим, че знаем всичко и избираме политици толкоз посредствени, колкото нас. Егото на актуалния човек обезсмисля Бог ", показва Аврамов. Той напомни, че ГЕРБ упорстват Борисов да е отново министър-председател, само че водачът им може да има съответна или несъответстваща преценка за тези избори.

Политологът е безапелационен, че в този момент казусът за отговорността е при Борисов и Пеевскина - " на Пеевски му би трябвало триумф, а триумфът минава през присъединяване във властта ".

Към момента е ясно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи имат отработен модел на политическо партньорство.

" Сега на ГЕРБ ще се постанова доста повече да се преценява с Директива за птиците ", разяснява Аврамов.

Според него " рациото споделя – кабинет незабавно, бързо, при каквато и да е формула, защото нямаме време да се занимаваме с по-ниско качество на политиката на идващите избори. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР