Най-гледаното риалите предаване е на крачка от големия финал. За

...
Най-гледаното риалите предаване е на крачка от големия финал. За
Коментари Харесай

Ново фото от „Игри на волята”, разпространено в мрежата завърза интрига

Най-гледаното риалите предаване е на крачка от огромния край. За спечелилия се знае от преди няколко месеца. Но до момента в който игрите на арената не приключат нищо не е несъмнено. Но в случай че сте уверени, че точно Рълев е спечелилия, този материал не е за вас и не го четете.

Ако обаче сте обожател на всевъзможни теории на конспираците или подсказките и сполейрите ще ви покажем нова фотография, която изтече в мрежата. Това е голям афиш, на който написа: „ Победител МАРТИН! ”

Това фото е след финала на „ Игрите ”, а хората, попаднали в кадър са от екипа на шоуто, разчистват арената  прибират оборудването след края на последната борба. Според източници, които са осведомени с кухнята на шоуто, Мартин отряза главата на най-големия си зложелател Виолета, а по-късно още веднъж е на елиминации против Денислава. Блондинката ще последва майка си през днешния ден и за финала се подреждат единствено мъже – Дунев, Мастагарков, Мартин, Рълев и Момчил, които се насочат към успеха.

За страдание Благо остава пети и отпада на полуфинала, сходно нещо се случва и с олимпиеца Дунев, който не реализира фантазията си да изпрати Елвиса у дома. А съгласно изтеклата информация тази вечер щр забележим нещо бомбастично. А не по-малко ни чакат трагични моменти в оставащите два дни до големия  край.

И в случай че до този миг всички мислеха, че Рълев е сграбчил стоте бона, то в този момент въпросното фото слага всичко под подозрение.

Но някои считат, че фотографията е остроумен трик от страна на продукцията, с цел да накарат публиката да чака с неспокойствие да види в петък кой същина ще е огромния финалист на пети сезон на „ Игри на волята ”.

Автор: mozache.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР